Ootd

Hey lovies, hier ben ik dan weer met een Ootd! Dit is er eentje perfect voor een etentje bij familie, keurig en fashionable.

 

Hele outfit

 

Deze keer waagde ik mij aan de print-op-print-trend. Iets wat ik eigenlijk nooit eerder probeerde, want het is zo al druk genoeg in mijn hoofd! Ook nog eens prints clashen, too much. Maar eigenlijk is het leuker dan ik eerst dacht. Ik mixte hier mijn midirok (Bershka) met horizontale strepen en een hemdje met verticale strepen (H&M).

 

details

 

Het donkergrijsje tasje is van Mango en scoorde ik ook in de solden. Héérlijk die soldenperiode! Het tasje is ideaal voor een classy touch bij een iets deftigere outfit of ook leuk als je een glaasje gaat drinken met vriendinnen. Het zonnetje straalde dus ging ik voor sandaaltjes met een hak, wat meteen ook een leuke kleurtoets gaf aan het zwart-wit ensemble. Deze sandaaltjes kocht ik vorige zomer in H&M in de solden en zijn echt zo makkelijk om mee te stappen!

 

 

Sun is out, dus ook mijn zonnebril! Deze kocht ik in Urban Outfitters en is een van mijn lievelingszonnebrillen.

 

Bowking

Strikjes geschonken door www.bowking.be

 

Op het familiefeest droeg ik de outfit zonder vlinderstrikje, maar het gaat ook perfect met strikje. Er waait stante pede een meer gesofisticeerd vleugje door je outfit. Dit vlinderstrikje kan je online bestellen bij Bowking. Wil je ze eerst eens in real life zien? Dat kan ook in Freedom (Aalst), Piet Moodshop en Sculpt & Victory (allebei Gent). Je vindt er voor mannen en vrouwen, maar ook voor kinderen. Naast de traditionele vlinderstrikken, hebben ze ook limited editions waar ze niet meer dan 30 stuks van maken. Je moet dus niet bang zijn dat heel Gent ermee zal rondlopen! Het strikje dat ik kreeg werkt met een magneet die je heel makkelijk overal kan bevestigen. Ik ben echt blij met dit accessoire, want het is eens wat anders dan een ketting 😉

 

Bowking strikje

 

Wat dragen jullie meestal op familiefeestjes en wat vind je van zo’n vlinderstrikje?

Xje

Wendy

Share:
Wendy
Written by Wendy
Hi you! Ik ben Wendy, een 25-jarige vrouw met Indonesische roots waar ik heel trots op ben. Noem mij een eeuwige twijfelaar die veel lacht, ik vertoef het liefst in creatieve buien en hou van reizen. Ik ben verliefd op desserts, fashion, koffieschuim en mijn rosse kattin Pebbles. Send me your love: wendy@shadesofghent.be