Dag lieve lezers ♥

Vandaag zijn we er weer met een nieuwe Week on Wednesday! Het waren drukke en vermoeiende weken want, zoals jullie al konden lezen in vorige WOW’s, hadden wij geen lessen maar cases. Cases? Zeven intensieve weken werken om uiteindelijk een communicatieadvies op te stellen voor een echte opdrachtgever.


Dit is de laatste week van de cases voor mij:

Ik werkte woensdag uitzonderlijk op kot voor de cases en dat kon natuurlijk niet zonder een lekkere smoothie. Tijdens de middagpauze spraken alle SoG’ers af om nieuwe groepsfoto’s te maken. We gingen hiervoor naar het Abdijpark in Gent. Zoals jullie in bovenstaande collage zien, zat de wind niet mee en dat zorgde voor genoeg bloopermaterial ☺. ’s Avonds ging ik filmen voor de cases aan een kinderopvang. Hierna wandelde ik naar mijn avondles Frans… waar niemand anders kwam opdagen waardoor ik privéles heb gekregen. En wonder boven wonder: anderhalf uur alleen maar Frans spreken, ging verrassend goed.

 

Donderdag moest ik surprise surprise werken voor de cases. Maar het was geen normale werkdag maar de dag voor de laatste deadline. Het beloofde dus een zeer zware dag te worden voor ons groepje (communicatiebureau LYNX) maar het einde was in zicht en dat verdiende een smoothie.
De laatste loodjes wogen zwaar voor ons allemaal. We werkten de hele dag goed door (met de nodige koffie).

’s Avonds ging ik normaal iets drinken met een vriendin maar dat zegde ik al snel af om op kot nog wat verder te werken aan ons rapport. Voor koken was dus geen tijd. Daarom ging ik snel een pasta halen bij Basic Italian. Mmmm lekker ☺.

 

Vrijdag stond ik vroeg op zodat ik eerst kon gaan lopen in prachtig Gent. Maar…ik ontdekte een nieuwe plaats om te lopen en was al snel verdwaald. Gelukkige was Google maps er om me te helpen.

Later op de dag gingen een paar van ons groepje het rapport printen terwijl wij werkten aan onze presentatie, die we maandag moesten geven. Tegen de middag dienden we ons rapport in en woonden alle derdejaarsstudenten de prijsuitreiking voor de beste groepsfoto bij. Altans dat dachten we. Onze lectoren hadden hier en daar nog wat grappige awards verzonnen. Zo won ik een tube tandpasta met ‘de beste colgate smile’ ☺.

Daarna was er een bier- en taartmoment waar we even konden uitblazen na al dat zware werk. Toch ging ik hierna nog even verder werken op kot aan onze presentatie. Thuis keek ik naar de serie Castle, waar ik in mijn vorige post over heb verteld.

 

Zaterdag werkte ik weer verder aan de presentatie en smulde ik van lekker zelfgemaakte pannenkoeken samen met een tasje ‘no stress’-thee  van Delhaize ☺.
’s Avonds had mijn ventje lekker gekookt.

 

dag5

Zondag werkte ik nog wat aan de presentatie en deed ik mijn nagels met een Sensationail starter kit. Meer over deze kit kun je lezen in Hanne haar post. Later op de dag nam ik de trein naar Gent om samen met het LYNX-team onze presentatie te oefenen.

 

dag dagg

EINDELIJK MAANDAG! Presentatiedag. Het was een helse voormiddag. Iedereen had stress en er liepen wat zaken mis. Maar zodra we ons rapport voorstelden, was daar niks meer van te merken. We ended with a bang! In de late namiddag konden we allemaal enthousiast navertellen over de positieve feedback (met eindelijk eten voor ons). ’s Avonds ging ik met mijn vriend smullen bij Cremerie François van een overheerlijk ambachtelijk bereid ijsje ☺.

 

dag6

Dinsdag was de zwarte dag van de aanslagen op de luchthaven van Zaventem en een metrolijn in Brussel. Een dag vol ongeloof. Ik was in Gent voor de afstudeerbeurs. Ondanks het advies om binnen te blijven, ging ik toch even een kijkje nemen, want de beurs was niet ver. Ik liet de gebeurtenissen van die dag even bezinken op een plekje in de zon.

#prayforbrussels

Het bovenstaande tekstje is geschreven door Eva Mouton.♥

Later op de dag, bracht ik mijn pakketje van Zalando terug…ik had het koopcentrum nog nooit zo leeg gezien.

 

Woensdag om klokslag 12 uur werd er een minuut stilte gehouden ter nagedachtenis voor de slachtoffers van de aanslagen.

Ik had die dag op school een gesprek met mijn stagebegeider over mijn stage die morgen van start gaat ☺. Spannend!
Verder had ik een shoot met de getalenteerde fotograaf Jeffrey Calant in de plantentuin van Gent. Benieuwd naar het resultaat!

 

Anyways, dat was mijn weekoverzicht. Bedankt voor het lezen!

En mijn liefde gaat naar Brussel ♥

Share:
Louise
Written by Louise
Hallo iedereen! Mijn naam is Louise. Ik ben een optimistische en sociale 22-jarige bezige bij.