Florence Van De Velde

 

Flo

Flo

Ik ben Florence Van de Velde maar noem me gerust Flo. Ik bewandel de aarde al 23 jaar met heel wat passies en een gezonde portie wanderlust. Ik ben geboren en getogen in Gent maar had al de kans om in Nice, Rome en Brisbane te wonen. Liefst van al kom ik thuis naar mijn twee dikste vriendjes.

2015-02-08 15.56.50

Titus en Maximus

Ik studeerde af in Communicatiemanagement op de Arteveldehogeschool te Gent (of course), waar ik mijn medebloggers leerde kennen! Ik ben een heuse beauty geek, of misschien gewoon een geek in het algemeen. Ik hou naast beauty en mode ook van gamen. Final Fantasy, Pokémon, tot League of Legends, gaming is een must voor mij.

Reisjes

Enkele van mijn favoriete reizen! London, Firenze, Rome, Beijing, Brisbane, Capri, Nice, Bilbao, Stockholm

Ik reis graag (zoals je ziet) hoe verder hoe beter! China en Australië zijn de revue al gepasseerd, bij mijn volgende reis neem ik jullie natuurlijk mee! In 2016 ging ik backpacken door Thailand!

Processed with VSCO with hb1 preset

Ik had de buitengewone kans om stage te doen op de Belmodo-redactie en hou sindsdien nog meer van schrijven, als dat zelfs mogelijk is! Op 3 maand schreef ik meer dan 165 artikels, wedstrijden en events voor de blogazine. Ik ontpopte er een enorme interesse voor online copywriting en alles digital!

Mijn verslavingen zijn: American Horror Story, Latte Macchiato’s, maanvormige juweeltjes, Fleetwood Mac, disturbing films en schrijven. Instagram is m’n favoriete social media!

Binnenkort vind je mij in de straten van Brussel waar ik Digitale Marketing ga studeren, see you there!

Veel liefs

Flo