Floriane Mary

Floriane

Floriane

 

Hi there! Mijn naam is Floriane. Ik ben een 21-jarige Ostendaise. Na mijn studies aan het secundair onderwijs, besloot ik verder te studeren aan de Arteveldehogeschool in Gent. Daar leerde ik de vijf andere Shadesmeisjes kennen!

sh3

Pendelen. Ik pendel dagelijks tussen Oostende en Gent. Wat hou ik toch van Gent! Hoe mooi is deze stad? Mooie gebouwen, leuke restaurantjes, fantastische koffiebars,… Ik krijg er niet genoeg van. Door in Gent naar school te gaan, leerde ik ook mijn hometown meer te appreciëren. ’t zèètje is toch zo schone!

 

Essentials. Alle wegen leiden naar koffie, daar geloof ik steevast in. Fantastische muziek op vinyl maakt alles beter. Hoewel echte schoonheid vanbinnen zit, helpt een klein beetje make up toch voor je zelfvertrouwen. Food is life, geen twijfel mogelijk. Ik ben hopeloos verslaafd aan designerhandtassen #sorrynotsorry . Ten slotte is het leven zoveel mooier met een aantal leuke vrienden en een toffe familie.

1463822941678

Disney(land). Op Shades of Ghent blog ik regelmatig over all things Disney en Disneyland. Attracties, schoenen, meet & Greets,… Benieuwd? Ik verzamelde al mijn posts hier voor je.

 

Big City Life. Ik hou van grote steden zoals Londen, New York en Wenen. Ik hou van de drukte in steden, maar ook van de rust die je er kan vinden. Je bent er nooit echt alleen! In grote steden kun je fantastisch leuk shoppen, eten, koffie drinken en nog oneindig veel meer.

 

Zin om mijn avonturen te volgen? Dat kan op Instagram en Facebook!

 

xxx Floriane