Hanne T’Kindt

Hoi, ik ben Hanne! Ik ben 22 jaar oud en kom uit Machelen (Zulte). Ik hou erg veel van reizen, op restaurant gaan, mijn vriendje, winkelen, afspreken met vriendinnen en van gezellige avondjes voor de televisie.

IMG_0046bew3

 

Ik heb mijn middelbaar onderwijs in de richting KSO – Muziek optie musical (zang) afgewerkt maar ben daarna gaan verder studeren aan de Arteveldehogeschool in Gent. Daar heb ik -zoals alle bloggers bij Shades of Ghent- mijn bachelor in het Communicatiemanagement behaald. Ik ben vooral geïnteresseerd in de digitale wereld en social media, vandaar ook mijn voorliefde voor bloggen. Op dit moment studeer ik Bedrijfskunde (Schakelprogramma) aan de VUB, en werk ik ook als freelance social media & content editor voor oa. Veritas.

 

792141_4030056320364_1169875124_o

Mijn eindwerk waarvoor we een concert in elkaar moesten steken

 

Ik zal waarschijnlijk voornamelijk bloggen over reizen, hotspots, lekker eten en make-up. Ik vind fashion ook erg leuk maar ben hier stiekem niet zo goed in, toch zal je hier misschien occasioneel wel een blogpost van mij over vinden. Ik ben ook een echte planner en ben erg georganiseerd, ik wil jullie dus ook graag wat tips geven om georganiseerder door het leven te gaan. Wat ik écht fantastisch vind? De wereld zien on a budget. Ik probeer steeds de beste deals te boeken & ben hier intussen ook een echte pro in geworden. Ik geef jullie dus graag tips om met een klein budget zo veel mogelijk te reizen! Als daar dan wat luxe bijzit, is dat natuurlijk mooi meegenomen 😉

 

jonas hanne Bali

Veel liefs

Hanne