Layla Wancour

Hey! Ik ben Layla, de enige resterende pendelaar van ons. Ik ben dus vaak onderweg, maar zo lang er niet gestapeld moet worden op de trein, vind ik dat eigenlijk niet erg. De tijd in de trein gebruik ik om even tot rust te komen door te plannen, de metro te lezen of te twitteren.

Layla

Gent heeft ondertussen mijn hart veroverd. Ik hou enorm van de sfeer, de gebouwen, de koffiehuisjes, en ook wel een beetje van Artevelde, waar ik mijn lieve vriendinnetjes heb leren kennen.

Koffie
Thuis, in Deinze, ga ik graag iets drinken met mijn vrienden en/of vriendje. Hij is ook de reden waarom ik om de twee weken met alle plezier aan de zijlijn van een voetbalveld sta. Daarnaast vind ik het zeer plezant om af en toe iets lekker in elkaar te ‘flansen’. Maar het liefst van al ga ik buitenshuis iets eten. Frietjes op vrijdagavond zijn heilig, maar tegen een uitgebreid diner zou ik ook nooit nee zeggen.

Food

Door een erg lang aanslepende klierkoorts moet ik vaak passen wanneer de vriendinnen op stap gaan. Jammer genoeg mis ik op die manier heel veel, maar dat heeft mij net geleerd om te genieten van de kleine dingen. Een terrasje in de zon, een goede serie met een dekentje erbij of een lekkere koffie.