Wendy Troch

Hey, ik ben Wendy, 23 jaar en kom oorspronkelijk uit Indonesië. Drie maandjes na mijn geboorte verhuisde ik naar Aalst. Ja, die stad waar Carnaval uitbundig gevierd wordt, ja. Ik ben een goedlachs persoon die graag creatief bezig is. Ik ga kritisch door het leven en dat maakt mij soms een eeuwige twijfelaar.

Wendy Troch

Wendy

 

Ik hou van roze en schattige objecten zoals mijn lunchbox van My Little Pony. Hey, je bent nooit te oud voor een coole lunchbox! Verder ben ik verliefd op desserts, fashion, shoppen, mooie tatoeages en mijn rosse fluffy kat Pebbles. Andere dingen die mij gelukkig maken zijn reizen en de zon. Ik reis graag af naar zonovergoten landen waar ik mooie natuur én cultuur kan vinden.

Ik heb ASO gevolgd en heb daar Humane Wetenschappen gedaan. Het boeit mij enorm hoe wij als mensen in deze maatschappij staan, hoe wij denken, hoe wij doen, hoe wij zijn. Humane Wetenschappen leerde me hoe belangrijk communiceren is. Hierdoor koos ik voor Communicatiemanagement aan de Arteveldehogeschool in Gent. Ik wil ook mooie boodschappen overbrengen, mooie dingen vertellen en mensen inspireren. Ik hoop dat ik na mijn studies de kans krijg om dit in mijn job te mogen uitoefenen! Ik vind niets zo leuk als nieuwe looks creëren, de juiste kledingstukken combineren en de mooiste kleuren bij elkaar brengen om tot een leuke harmonie te komen. Met mijn outfits communiceer ik hoe ik ben, een medium waarmee ik mezelf uit. Omdat het mezelf is dat ik wil uiten zal ik ook nooit klakkeloos trends overnemen. Ik vind het veel leuker om zelf een stijl te hebben dan dat ik mee ben met elke modetrend. Drie keer raden dus over wat ik vooral ga schrijven! Ik vertel je hoe je budgetvriendelijk én stijlvol door het leven gaat. Naast Fashion zal je me ook kunnen terugvinden bij Food, Travel en Beauty. 

 

Fashion fades, only style remains the same.

– Coco Chanel

 

Ik vertoef graag in de digitale wereld. Er gaat ab-so-luut geen dag voorbij dat ik niet op Instagram zit. Het is mijn digitale ontbijt én slaapmutsje. Ook ben ik een actieve pinner. Ik kan uren scrollen op Pinterest en zoek er alles op zoals leuke outfits, inspiratie voor een tatoeage, nieuwe diy-ideëen en gezellige interieurs. De inspiratie voor mijn looks haal ik vooral van www.lookbook.nu en www.trendtation.com.

Lots of fashionista kisses!
Wendy