Concealer is een geschenk uit de hemel! Het is zowel onze redder in nood bij vermoeide ogen en donkere kringen als bij onzuiverheden en puistjes die niemand mag zien. Combineer ‘m met je favoriete BB-cream of foundation en je straalt gegarandeerd!

Omdat ik zelf regelmatig last heb van onzuiverheden en ik gewoon altijd donkere kringen rond mijn ogen heb (zelfs al is het vakantie en slaap ik ongeveer even lang als Doornroosje!), is concealer iets wat je altijd in mijn beauty stash én handtas zult terugvinden!

Benieuwd welke concealers ik het liefste gebruik? Lees dan zeker verder!
c4_130

 

Fake up – Benefit Cosmetics

Deze Benefit concealer verdient een award voor de verzorgende werking. Deze unieke concealer bestaat uit een core van concealer en een omranding van een hydraterende crème. Ik vreesde dat het mijn huid enorm glimmend zou maken, maar dat was helemaal niet het geval. Doordat deze concealer het formaat en het systeem hanteert van een lipstick, past het makkelijk in je kleinste handtas. Flawless dansen op Nieuwjaar? Yes, please!

c3_197

Fake Up koop je bij Galeria Inno voor €26,50.

 

Liquid Concealer – BE Creative Make Up

Omdat ik zo tevreden was van mijn foundation van BE Creative, besloot ik de concealer te kopen. Dit is een liquide concealer, waar ik op zich geen probleem mee heb, maar het busje is een beetje onhandig. Je moet er hard op knijpen om het product eruit te krijgen. Qua kleur en dekking zit het wel écht goed. Bij BE Creative krijg je zoals gewoonlijk waar voor je geld, gaat het lang mee en daarom koop ik het zeker opnieuw!


c7

Deze concealer van BE Creative Make Up kost €14,99 en is te koop bij Ici Paris XL.

 

Zéro Defaut – Yves Rocher

Ik kocht afgelopen weekend een concealer bij Yves Rocher. Als ik daar 50 % krijg, durf ik al snel eens iets nieuw te proberen. Deze vaste concealer ruikt heel fris en komt heel natuurlijk over. Het is verkrijgbaar in zowel roze als beige ondertonen. Helaas voel ik nu al aan dat ik niet lang met deze concealer ga doen, er zit heel weinig product in. (Als ik nog eens korting heb, sla ik er gewoon een hele voorraad van in!)

c2_58

Yves Rocher’s Zéro Defaut kost €9,90.

 

Boi-ing – Benefit Cosmetics

Ik gebruik deze concealer al jaren, en er is eigenlijk geen enkele concealer die deze kan overstijgen. Bo-ing is een professionele concealer die gebruikt wordt door top visagistes in the USA. Het dekt heel natuurlijk en volledig. Het prijskaartje is wat hoger, maar je doet er echt wel lang mee. Ik kan het weten, want ik gebruik het dagelijks. Hoelang doe ik er dan mee? Ongeveer 6 maanden. Het enige minpuntje is het potje. Als je al andere make-up hebt opgedaan, krijg je het potje nog amper open met je handen. Tip: maak het potje vooraf dus al open. Problem solved!c1_205_3

Boi-ing kost 24 euro en is verkrijgbaar bij Galeria Inno.

 

Perfect Match – L’Oréal

Deze concealer maakt deel uit van L’Oréal’s Perfect Match gamma. Het bijzondere hieraan is, dat ie zich aanpast aan jouw huid. Het heeft een aangename textuur en dekt vrij goed. Ik gebruik deze concealer enkel voor mijn ogen, want ik vind het niet ideaal om onzuiverheden mee te bedekken, het droogt deze plekjes te veel uit.

c5_75

 Deze coverstick is te koop bij Kruidvat en Di voor €10,99.

 

Conceal, don’t feel. Put on a show!

– Queen Elsa of Arendelle

 

Wat is jouw favoriete concealer?

xxx Floriane

Share:
Floriane
Written by Floriane
Hoi! Ik ben Floriane. Ik ben een Ostendaise die haar hart verloor aan Gent, Londen en Disneyland Parijs. Ik leef op koffie, lekker eten, goed gezelschap en goede boeken.