bad gal bang

De Bad Gal Bang mascara van Benefit Cosmetics gooit hoge ogen in beauty-land. Ik kon het niet laten en besliste deze schijnbaar ongelofelijke mascara ook eens onder de loep te nemen. Het resultaat zie je hier!

Bad Gal Bang mascara

Bigger and badder. Zo kondigt Benefit Cosmetics hun nieuwste creatie aan, wat ik best een veelbelovende boodschap vind. Ik wil er gerust bigger en badder uitzien, zo voel ik me namelijk ook vanbinnen 😉 Ik zweer al jaren bij de Better than sex-mascara van Too Faced, mijn all time favorite die ik ondertussen al 4 keer op een rij kocht.

Bad gal Bang

Zo ziet de mascara eruit. Ik vind het een leuke packaging en erg passend bij de naam. Ik kocht de Bad gal Bang mascara bij Galeria Inno voor 25 euro, op de website kost hij 22,65 euro.

Bad Gal Bang

Hier heb je mij, niet zo’n baddie he? Ik heb hier een beetje make-up aan, geen mascara natuurlijk. Ook veel te veel droge krullen die moeten geknipt worden (negeren aub).

bad gal bang

Nog een keertje héél dicht.

Het resultaat

bad gal bang

BANG! Instant baddie. Meteen volume. Ik heb van nature blonde/bruine wimpers dus het effect is altijd wel wat dramatischer. Wat vinden jullie van het resultaat?

Bad gal Bang

Hier heb je nog eens een close-up. Zoals je ziet ligt de mascara er vrij dik op. Klonteren doet ‘ie niet maar het is toch wel een stevige laag. Je kunt deze mascara trouwens heel goed opbouwen, maar dat doe ik zelden. Anders voelt het wat te zwaar aan. Ik gebruik hem ondertussen een maand. Mijn bevindingen lees je hieronder.

bad gal bang

Ik trok later deze foto, zo zie je hem ferm opgebouwd en met een meer dramatische make-up look. Ik wou jullie nog eens goed tonen hoe extra hij kan zijn.

Het verdict

bad gal bang

Bad gal Bang is waterproof, iets wat voor mij eigenlijk allesbehalve een must is. Die krijg je er zo moeilijk af. Maar wel handig bij regenachtig weer of hartverscheurende films.

Ben ik tevreden? Ja! Doet de mascara wat hij zegt? Ja!

Mijn enige minpunt aan deze mascara is dat hij vrij zwaar aanvoelt. Als je gevoelige wimpers hebt, is deze mascara volgens mij niks voor jou. Je voelt de aanwezigheid van de mascara wel degelijk. Dus als je iemand bent die van erg lichte make-up houdt, zou ik hem niet aanraden. Hou je van een dramatische look, die je goed kunt opbouwen? Zeker voor gaan!

Er zit ook vitamine B5 in de mascara, dus slecht voor je wimpers is hij niet!

Bad gal bang

Voel ik me een bad gal nu? Ja, maar daar heb ik eigenlijk geen mascara voor nodig.

Veel liefs,

Flo

 

 

 

Share:
Flo
Written by Flo
Hi! Ik ben Flo, une petite Gantoise die behoorlijk veel passies heeft. Noem mij een beauty geek, & Other Stories addict, gamer en blogger. I love all of it!