Mezelf schminken is nooit mijn sterkste punt geweest, laat staan een dun lijntje op mijn oog tekenen. Omdat ik dus wat moeite heb met precisiewerk, zocht ik een gemakkelijke eyeliner. Mijn voorkeur gaat naar stiftjes, want die drogen snel op en zijn makkelijk in gebruik. Een van mijn grootste ergernissen bij eyeliners is dat het zo moeilijk is om een fijn lijntje te tekenen. Mijn lijntjes draaiden altijd te dik uit en op een gewone schooldag heb ik het liever wat subtieler. Tijdens mijn zoektocht naar de meest makkelijke eyeliner viel mijn oog op een goedkope (2,99 euro!) eyeliner van Catrice doordat er Ultra slim opstond.

 

 

Ik ben heel erg blij met deze aankoop! Eindelijk een pen waar ik een dun lijntje mee kan tekenen. Het droogt snel op en is qua pigmentering ook niet slecht. Als lenzendrager moet ik ook oppassen dat ik geen brol aan mijn ogen gebruik, want ik ben gevoeliger voor oogontstekingen. Met producten van Catrice had ik gelukkig nog nooit problemen. Ook bij hun mascara’s heb ik geen last.

 

Eyeliner

 

Zoals je hierboven ziet, is het een heel lange en fijne punt die ervoor zorgt dat dunne lijntjes tekenen makkelijk wordt. Als je geen topper bent in lijntjes trekken, raad ik dit product zeker aan!

 

 

 

Hierboven zie je een streepje gezet met de eyeliner. Voor een budgetproof product vind ik het eigenlijk helemaal niet mis! Ook wreef ik er eens over en ging het helemaal niet af! Handig, want soms durf ik wel eens aan mijn oog te wrijven. Ik merk wel dat de kwaliteit van de pen afneemt na het een tijdje gebruikt te hebben. Ik moet ook meer schudden om genoeg inkt te krijgen.
Voor een budgetproof eyeliner vind ik deze zeker geslaagd! Hieronder zie je nog eens een look met de eyeliner.

Eyeliner Catrice

 

Welke budgetproof eyeliner is jouw favoriet?

 

Xjes Wendy

 

 

 

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be