Bij Shades of Ghent zijn we grote fan van lipproducten. Onlangs schreef Wendy nog een review over een lipscrub van Lush! Dus vandaag opnieuw een lipproduct: geen scrub, maar een olie! Het hele jaar door heb ik last van kapotte lippen. Ik heb nu eenmaal droge lippen, zeker als het koud is. Om het nog erger te maken, bijt ik in op mijn lippen. Dat zorgt dan weer voor nog meer wondjes en korstjes. Labello, baby lips en andere lipbalsems helpen nooit, integendeel, ze maken het vaak nog erger! Dus besloot ik iets nieuws te proberen: de Instant light lip comfort oil van Clarins.

1a

Clarins instant light lip comfort oil

applicator

Dikke fluffy applicator

Ik leerde dit productje kennen door youtuber Zoella, ze babbelde erover in een video en meteen dacht ik: OMG dat is waarnaar ik op zoek ben! Ik kocht de lipolie de dag erna bij ICI PARIS XL voor 18 euro. Dat was twee maand geleden en sindsdien gebruik ik de olie bijna dagelijks. Het is een klein flesje met een zachte dikke applicator en het smaakt heerlijk! Het is dan ook op basis van honing. Normaal zou er ook een frambozenversie moeten bestaan, maar die ben ik nog niet tegengekomen.

 

voorna

Voor – na

Soms breng ik de olie zelfs aan als lipgloss aangezien het best wel een mooi effect geeft. Je ziet ook direct een verschil, voor ik ga slapen breng ik wat olie aan en de volgende ochtend sta ik op met zachte, gehydrateerde lippen!

Nog een voordeel? De olie is perfect om je lippen te hydrateren voor je lippenstift aandoet. Ik doe nooit meer lippenstift aan zonder eerst mijn lipolie te gebruiken. Zo heb ik geen irritante lelijke velletjes en drogen mijn lippen niet uit wanneer ik lippenstift op heb.

 

metlippenstift

Met lippenstift op

Betekent dat dat ik nooit meer droge lippen of wondjes heb? Nee, ik bijt namelijk nog steeds op m’n lippen, ik kan het niet laten! Maar ik heb nooit korstjes meer en veel minder wondjes. Ze genezen ook veel sneller. Ik ben zo tevreden dat ik het ook overal mee naartoe neem.

De olie maakt nu echt een deel uit van mijn skincare routine, zowel ’s ochtends als ’s avonds!

Ik raad hem echt aan!

XX

Flo

Share:
Flo
Written by Flo
Hi! Ik ben Flo, une petite Gantoise die behoorlijk veel passies heeft. Noem mij een beauty geek, & Other Stories addict, gamer en blogger. I love all of it!