Tussen de hopen producten die ik gebruik, heb ik altijd wel mijn favorietjes. Tijdelijke favorietjes weliswaar, ik ben nu eenmaal erg wisselvallig en verander snel van gedachten en interesses. Zeker wanneer het over beautyproducten gaat! Maar ik besloot dus enkele van mijn huidige favorieten te delen met jullie, deze producten gebruik ik vaak én ik ben er enorm tevreden over.

overzicht

current favorites

YRC

Zo ziet Rose Sorbet eruit op mijn lippen.

 

Ik ben verliefd op de Yves Rocher lippenstift: Rose Sorbet. Het is hetzelfde product dat Wendy eerder probeerde maar in een ander kleurtje. Wendy was niet zo tevreden over dit product maar ik ben er dol op. Het is dan ook de enige lippenstift die ik tegenwoordig gebruik… De oogschaduw van Catrice heet ‘Liquid Metal : Gold ’n Roses’. Hij kostte 3,99 euro. Ik vind het een superkleur. Iets wat ik dagelijks gebruik. Het is erg zacht maar valt toch wel op.

 

toofaced

Too faced : Bronzer – Mascara – Eyebrowcream

Deze producten herken je misschien van mijn Sephora shoplog. Ik ben er nog altijd even wild over! De mascara en eyebrowcream zijn dagelijkse kost!

 

TeatreeVitamin

Tea Tree face mask – 1st Vitamin Essence

 

Over naar skincare! Ik zweer bij het Tea Tree facemask van de Bodyshop. Ik heb nog nooit zo’n effectief masker gevonden dat puistjes en onzuiverheden bestrijdt. Zodra ik een puistje zie of als ik zwarte porieën heb dan haal ik deze killer boven en weg zijn ze! Mijn vriendje, dat veel last heeft van acne, gebruikt de hele Tea Tree lijn en is ook enorm tevreden. Vast en zeker een masker dat ik opnieuw zal kopen! Mijn vitamin essence is Koreaans. Koreaans ? Ja. Ik heb een obsessie met Koreaanse Skincare, waardoor ik af en toe een verwendoos bestel op Memebox. Een doos met een bepaald thema met daarin allerlei productjes die in het thema passen. Dit kwam uit de Snowwhite Skincare doos. Het is een serum dat je huid voedt en afkoelt. Het is FANTASTISCH. Ik breng het elke avond voor het slapengaan aan op mijn huid en het lijkt alsof mijn huid dankjewel zegt, echt waar. Vooral in het begin zag ik echt hoe mijn huid veel zuiverder en gezonder leek. Serums zijn top! Thank you (South – )Korea!

 

Shampoospray

Aussie Luscious Long – Nivea hairspray

 

When in Berlin buy Australian shampoo…? In Berlijn kocht ik shampoo en deep conditioner ‘Luscious Long’ van Aussie. Het was niet zo duur en ik kon het gewoon in de supermarkt kopen. Ik vind het erg goede producten voor het geld dat ik ervoor betaald heb. Ik heb al duurdere shampoos gehad die het helemaal niet zo goed deden. De Nivea styling spray is niks speciaal maar ik ben er wel tevreden over, er staat ‘strong’ op. Maar ik vind hem helemaal niet zo sterk en daarom hou ik ervan. Ik haat plakkerige haarsprays die je haar stijf maken. Deze doet dat niet, hij houdt alles op z’n plaats zonder te plakken!

 

nuxe

Nuxe After Sun

 

Last but not least : Nuxe After Sun crème. Tijdens de zomer vertoon ik uiterlijke kenmerken die doen denken aan kreeft. Rode kreeft. In Australië kreeg ik dan ook de nickname : ‘little lobster’.  After sun is dus een must tijdens de zomer. Deze after sun zat gratis in een doos van Goed Gevoel. Hij werkt en hij ruikt goed. Bye bye lobster skin!

XX

Flo

Share:
Flo
Written by Flo
Hi! Ik ben Flo, une petite Gantoise die behoorlijk veel passies heeft. Noem mij een beauty geek, & Other Stories addict, gamer en blogger. I love all of it!