Hello!

Nooit gedacht dat ik ooit over beauty zou schrijven. Geen paniek, make-uplooks zal je nog niet zo snel van mij te zien krijgen, ik bak er namelijk bitter weinig van (ook al experimenteer ik eigenlijk best wel vaak met make-up). Nee, deze post gaat over de ‘cosmetic brush cleaner’ van HEMA. Ik was al lang op zoek naar een goede budget brush cleaner, maar was er nog niet vaak eentje tegen gekomen.

Onlangs was ik in de (vernieuwde!) HEMA in Deinze en botste ik op dit exemplaar. Het flesje is mooi sober, zoals we van HEMA gewoon zijn, de vloeistof is roze, en achteraan staat in het kort hoe je de brush cleaner gebruikt. Easy peasy, dacht ik in de winkel, dus het flesje belandde in mijn mandje.

Nu heb ik eigenlijk totaal niet zo veel make-upborstels -ik zou niet weten wat ik met al die vreemde vormen zou moeten aanvangen-, maar dat wil daarom niet zeggen dat ik er geen zorg voor hoef te dragen, vind ik. Ik gebruik ze dan ook bijna allemaal dagelijks.

DSC_0070

Het enige wat je eigenlijk moet doen, is met een tissue de borstels inwrijven, laten drogen (NIET uitspoelen!) en klaar. Het verbaasde me hoeveel product er overbleef op het doekje. Ik had ze dus al veel eerder moeten kuisen! Enfin, beter laat dan nooit en ik ben helemaal tevreden met het resultaat. In gebruik lijken de make-upborstels zo goed als nieuw én ze ruiken nog eens lekker fris ook. Enkel mijn borstel om blush aan te brengen, blijft rood-rozige uiteinden te hebben. Jammer, maar dat geval is ook wel heel erg oud en dringend aan vervanging toe. En dan natuurlijk last but not least: de borstels voelen heeeeerlijk zacht aan.

Trouwens, over make-upborstels gesproken, ik ben eens op zoek naar enkele nieuwe exemplaren. Iemand goede tips (van budgetmerken)? De make-upborstels van Zoeva waar Flo over schreef, zijn zeker een kanshebber, maar ik wil nog niet te snel beslissen. Dus, SHOOT!

Zo, bedankt voor het lezen! Reinig jij regelmatig je make-upborstels?

xx Layla

Ps.: Ik heb eindelijk een spiegelreflexcamera! Die had ik voorheen nog niet omdat het voor mij wat moeilijk is om voor zo’n dingen te sparen (ik ben belachelijk snel vermoeid door een aanslepende klierkoorts – blabla, lang verhaal – waardoor ik nogal moeilijk een geschikt jobje vind). Toch zou ik een deftige camera nooit never jamais van mijn verlanglijstje schrappen. MAAR deze heb ik van m’n zus cadeau gekregen! Enfin, ze heeft die natuurlijk niet zomaar even gekocht voor mij. Ze betaalde een toeslag bij het verlengen van haar dagbladabonnement en kreeg een Nikon D3300 toegestuurd. En ik ben zooooo blij dat ze van mij de trotse eigenaar ervan heeft gemaakt. Nu alleen nog heel veel oefenen. Dank u Soraya <3!

Share:
Layla
Written by Layla
Hi! Sinds kort huur ik samen met mijn vriend ons eerste appartementje, in het schone Gent! Vandaar pendel ik naar Antwerpen, waar ik een master volg. Verder ben ik gefascineerd door tekst op alle manieren, kritisch en nieuwsgierig. In combinatie met koffie, taart of sushi minder kwetsbaar. - Layla