Tijdens een shopping trip moet en zal ik altijd iets kopen! Jij kent dat gevoel toch ook? Wel, toen ik vorige week in Gent was shopte ik twee gezichtsmaskers van H&M. Benieuwd naar mijn bevindingen?

Eigenlijk ging ik gewoon mijn ziektebriefje indienen op school, maar van het ene kwam het andere en voor ik het wist stond ik op de Korenmarkt (How did that happen???). Klaar om geld uit te geven dat ik überhaupt niet heb. Ik was al een tijdje op zoek naar een jeans jasje, maar dat is tot op vandaag helaas niet succesvol. Toen ik ook H&M teleurgesteld wilde verlaten, viel mijn oog plots op deze leuke face masks in allerlei kleurtjes.

 

Yeeeees, ik zocht er twee uit die goed zouden zijn voor mijn huidtype en baande me een weg naar de kassa. Ik betaalde 2,99 euro per maskertje.

 

Dragon Fruit

 

Oh my god, zo’n schattig potje! Veel makkelijker om aan te brengen dan in zo’n vervelend scheurzakje. Je zou zo denken dat er niet echt veel in zo’n potje zit, maar vergis je niet! Tijdens een leuke sleepover heb je ongetwijfeld genoeg voor twee, want nu heb ik echt heel rijkelijk mijn volledige gezicht kunnen insmeren.

In Dragon Fruit zat er een lichte scrub. Door dit masker zachtjes in te smeren op je gezicht, verwijder je de dode huidcellen op een zachte wijze. Het geurde heerlijk en mijn huid voelde achteraf zijdezacht aan. Dit masker is vooral voor mensen met een vettere huid, maar er zijn ook andere exfoliërende maskers verkrijgbaar voor andere huidtypes.

 

Pomegranate & Mango

 

 

Dit maskertje focust zich op het reinigen van verstopte poriën en is bedoeld voor mensen met een vermoeide huid. Ideaal, dacht ik, aangezien ik vrij grote poriën heb die snel verstoppen. Ik vond dit een beetje teleurstelling omdat ik eigenlijk geen enkel verschil merkte en mijn huid voelde zelfs wat stroef aan na het verwijderen van dit gezichtsmasker.

 

Het is dus een kwestie van uittesten en zien wat er goed werkt op jouw huidtype. Wees niet bang om er eens een aantal te proberen, ze kosten de wereld niet! Verkoopt jouw dichtsbijzijnde H&M geen Beauty? No worries, je kunt het volledige gamma ook online kopen.

 

Geniet jij af en toe van een beetje me-time met een gezichtsmaskertje?

xxx Floriane

 

Save

Share:
Floriane
Written by Floriane
Hoi! Ik ben Floriane. Ik ben een Ostendaise die haar hart verloor aan Gent, Londen en Disneyland Parijs. Ik leef op koffie, lekker eten, goed gezelschap en goede boeken.