Wist je dat Kiehl’s een winkel heeft in hartje Gent? En dat je er een gratis ‘huidanalyse’ kan laten doen? Yours truly ging ervoor en natuurlijk deel ik mijn ervaringen met jullie!

dispatch_haut

Nu was ik al een tijdje op zoek naar een nieuwe face wash en tonic/toner wanneer een goede vriendin mij over Kiehl’s vertelde. Ze was erg enthousiast en vond dat ik het moest proberen. Dus stapte ik Kiehl’s binnen, vroeg naar een analyse en zei dat ik enkel een face wash en een toner nodig had. Na 10 minuutjes uitleg bleek dat ik een droge en vrij gevoelige huid heb. De assistente beval mij de CENTELLA SKIN-CALMING FACIAL CLEANSER en de ULTRA FACIAL TONER aan. Ze liet het me testen en vertelde me dat het erg zacht  en ook veilig is voor de ogen. Dit is voor mij een groot pluspunt. Ik ben nu eenmaal niet zo voorzichtig en help-mijn-ogen-staan-in-brandmomentjes zijn me niet vreemd.

kiehlsduo
Facial Cleanser – Toner

We babbelden nog wat verder en ze toonde mij nog een paar productjes maar helaas waren die een beetje te duur en had ik ze niet direct nodig. Ze gaf me wel veel staaltjes mee! Ze schreef ook al mijn ‘huidgegevens’ in een consultatiegids die ik meekreeg en die zij ook bijhouden. Zo kan Kiehl’s makkelijk je gegevens bijhouden voor de volgende keer.  De assistente was erg vriendelijk, had veel geduld en was niet te opdringerig. Ze deed ook helemaal niet kattig toen ik zei dat ik maar 2 producten ging kopen…waar ik mij een beetje voor schaamde.

stalen
consultatiegids en enkele staaltjes

Ondertussen zijn we 2 maand verder. Ik gebruik beide producten dagelijks en ben zooo tevreden! Het is betere dan vorige cleansers en tonics die ik had. Je hoeft helemaal niet veel product te gebruiken en mijn huid voelt zacht aan en ziet er gezond en helder uit! Het enige nadeel voor mij is de prijs van de Centella facial cleanser, die kostte 30 euro. De tonic kostte 18 euro. Kiehl’s is zeker niet goedkoop maar het is wel topkwaliteit.

hand
1 à 2 pompjes is genoeg

Kiehl’s vind je in Koestraat 18, 9000 Gent. Check zeker ook eens hun site, ze hebben namelijk een erg interessante geschiedenis en bestaan al sinds 1851!

Gebruiken jullie producten van Kiehl’s? Is er iets wat jullie echt aanraden? Let me know 🙂

XX

Flo

Share:
Flo
Written by Flo
Hi! Ik ben Flo, une petite Gantoise die behoorlijk veel passies heeft. Noem mij een beauty geek, & Other Stories addict, gamer en blogger. I love all of it!