L’Occitane is een zeer bekend cosmeticamerk uit Frankrijk. Het staat bekend om de speciale verpakkingen, heerlijke geurtjes, maar helaas ook om de vrij dure producten. Als je een winkel binnenstapt, waan je je even niet meer in een winkel, maar in een Frans huisje in de Provence. De afwerking is helemaal perfect en het personeel staat altijd klaar om je meer info te geven over de vele productjes. Ik winkel heel graag bij L’Occitane en vorig jaar werd ik lid van het loyaltyprogramma.

 

Wat is het loyaltyprogramma?

  • Exclusieve aanbiedingen online en in de winkels
  • Gratis producten
  • Cadeautjes bij bepaald aankoopbedrag

Begin oktober kreeg ik weer post van L’Occitane waarop stond dat ik bij een volgende aankoop van minimum 15 euro een leuke giftbag zou ontvangen. Op de folder stonden de productjes tentoongesteld en ik zag dat Soledad het opnieuw ontworpen had.

 

Wie is Soledad?

Soledad is een illustratrice voor de Franse Elle. Ze werkt al jarenlang samen met L’Occitane om de verpakkingen van bepaalde producten wat op te leuken! Het gaat dan altijd om special editions.

 

Wat heb ik gekocht?

Eigenlijk was ik helemaal niet van plan om iets te kopen, want ik doe opnieuw een poging om mijn geld een beetje te sparen. Ik ga het maar direct zeggen, ik heb opnieuw gefaald. Mama wilde graag een nieuwe bodylotion van Amande (haar favoriete geurtje) en ik ging buiten wachten. Ugh, direct aan de ingang zag ik natuurlijk alweer iets heel verleidelijk.

Goede voornemens om niets te kopen? Welke goede voornemens? Seize the day! Ik kocht dus wel iets! Damn you, pretty things!

loccitane

Aan de ingang stonden megaschattige tasjes in het roze en in het blauw. Aaaah, daar ging het dus fout! Het blauwe tasje bevatte een lippenbalsem en handcrème met Shea Butter en de roze verpakking was lipbalsem en handcrème met Shea Butter en Rozen. Al snel had ik de tester van de roze handcrème in mijn handen! Ik heb de handcrème met Shea Butter al zo’n duizend keer gekregen, dus ik wist al hoe die geurde. De rozenhandcrème rook zo lekker! Ik moest het echt gewoon kopen (het was sterker dan mezelf)! Een tasje met handcrème en lippenbalsem kost 15 euro.

Doordat ik iets kocht van 15 euro, kreeg ik dankzij mijn bon, nog een gratis, geel tasje erbij met twee mini handcrèmes en twee mini lippenbalsems. Daarnaast zaten er nog pocketsize nagelvijltjes bij (altijd handig voor in mijn handtas!). Ik kreeg die mee in een leuk make-uptasje! Uiteindelijk heb ik voor 15 euro veel productjes mee en het goede is dat de producten van L’Occitane heel lang meegaan!

loccitanecollage

Mijn bevindingen

Ik gebruik de handcrème en de lipbalsem nu al twee weken en ik ben nog steeds even overtuigd als toen ik ze kocht. Dankzij de crème blijven mijn handen goed gehydrateerd, zonder vettig aan te voelen. Door het kouder weer worden mijn lippen altijd wel iets brozer, maar dankzij de lipbalsem blijven ze ook goed beschermd.

 

Cadeautip!

Het ganse jaar door kan je bij L’Occitane cadeauverpakkingen vinden, voor zowel dames als heren. Voor de feestdagen die er binnenkort weer aankomen is een een cadeautje van bij L’Occitane misschien een goed idee?

Wil je ook graag nieuwe productjes ontvangen van L’Occitane? Ga dan langs in een van de winkels en schrijf je in voor het loyaltyprogramma.

xxx Floriane

 

Share:
Floriane
Written by Floriane
Hoi! Ik ben Floriane. Ik ben een Ostendaise die haar hart verloor aan Gent, Londen en Disneyland Parijs. Ik leef op koffie, lekker eten, goed gezelschap en goede boeken.