Louise's-favourite-overnight-products---Origins

Oké, je perfecte summerbody kan je niet tijdens je slaap bekomen, maar er zijn bepaalde zaken waarbij dit wel het geval is. In deze blogpost deel ik enkele overnight beautytips met jullie!

Vandaag geef ik jullie de oplossing op de vraag ‘how to be more beautiful in the morning?’ Want heb jij ook soms te weinig tijd voor je skincare routine? Dan zijn deze overnight producten misschien iets voor jou.

Face products

Origins – Drink Up™ Intensive Hydrating Mask 

Het masker bevat ingrediënten zoals avocado en gletsjer water, waardoor de huid langdurig gehydrateerd blijft en het vocht dat de huid ’s nachts verliest, aangevuld wordt zodat de huid ’s ochtends helemaal verfrist is. Het is dan ook ideal voor een normale tot een droge huid, maar iets te rijk voor de gecombineerde of vette huid.

Het overnight masker heeft een frisse, subtiel fruitige geur. De transparante textuur is perfect in mijn ogen. de crème smeert goed uit en is niet te dik maar het trekt ook niet volledig in. Daarnaast geeft het ook totaal geen trekkerig gevoel.

Het is zeker niet het goedkoopste masker op de markt, maar je hebt slechts een klein beetje van het product nodig en je gebruikt het naargelang nodig. Ik ben er zeker van dat je er maanden van kan genieten. Persoonlijk ben ik erg tevreden van de werking, dus naar mijn mening is het masker zijn geld zeker waard.

Je vindt het masker bij Ici Paris XL of op Zalando voor € 23,50.

overnight products Origins

Diadermine – Hydralist

Diadermine ontwikkelde ‘HYDRALIST’, het cocooning mask tegen urban dehydration. Want vandaag de dag kunnen verschillende omgevingsfactoren de huid op de proef stellen. Het voedend en verwennend masker is dus ideaal voor 20 tot 35-jarigen.

Breng een dun laagje aan en laat ’s nacht inwerken. Zonder af te spoelen, want het masker wordt volledig opgenomen door de huid.

Het Hydralist gamma is verkrijgbaar in supermarkten en drogisterijen. Je betaalt € 9,99 voor een tube van 100 ml.

Diadermine

Estéa Lauder – New Advanced Night Repair

Dit iconische en hervulbare flesje van het Advanced serum is sinds vandaag verkrijgbaar met een vernieuwde formule. Wat is er nu net nieuw aan? Wel, het gaat de huid nog meer verstevigen, 72h hydrateren en tegelijkertijd ook zorgen voor die overnight glans. Net zoals Hydralist gaat het de huid beschermen tegen omgevingsfactoren. Tot slot, zal het ook de poriën verfijnen.

Ik ben het nog maar recent beginnen testen maar ik kan je alvast zeggen dat het heel goed aanvoelt. De nachtcrème is voor alle huidtypes en verkrijgbaar in je parfumerie voor € 88,96 – 30 ml of € 127,24 – 50 ml. Met andere woorden is het niet één van de goedkoopste maar dat resulteert natuurlijk in een hele mooie lijst van ingrediënten die verwerkt zitten in het verzorgingsproduct.

Advanced night repair

Hair products

Haarmasker

Ik gebruik het herstellende leave-in haarmasker met jojoba olie van Yves Rocher voor droog haar. Maar ik ben niet zeker of ze het nog verkopen. Indien wel betaal je € 12,90 voor de ecotube van 150 ml . 

Je kunt eigenlijk elk haarmasker ’s nachts laten intrekken. Je let er wel best op of je het al dan niet ’s morgens moet uitwassen en dat het geen vlekken achterlaat op je kussen.

Lashes

Kruidvat – wimper serum

In onze blogpost over Kruidvat summer school favorites hadden we het al over het wimper serum van Kruidvat. Door het 16 weken lang aan te brengen zouden je wimpers sterker en langer zijn. Intussen is de samenstelling al lichtjes gewijzigd maar het blijft nog steeds een budgetproof product om overnight aan te brengen!


Wat is jouw favo overnight product ?

Op zoek naar meer beauty inspiratie?

♥ Louise

Disclaimer: deze blogpost bevat producten die ik vrijblijvend kreeg. Maar dat beïnvloedt in geen geval de eerlijkheid en oprechtheid waarmee dit artikel tot stand kwam.

Share:
Louise
Written by Louise
Veel leesplezier op onze blog! Liefs, Louise