School is weer begonnen en de docenten zijn weer eens goed bezig met je te verzuipen in al het werk. Zo’n periode roept naar ontspannen badmomentjes! Nog leuker bij die momenten is dat je kan baden in je lievelingskleur en je eruit komt met een lekker geurtje. Als je op zoek bent naar dit tafereel kan ik je de badbruisballen van Lush aanraden.

Verpakkingen

Ook deze worden verpakt in schattige kleine zakjes met een sticker erop. Ik vind de ballen wel wat prijzig, maar ja voor de paar keren dat ik een bad neem vind ik het wel verantwoord. Ze kosten beiden 4,95 euro. Ze zijn wel redelijk groot dus eigenlijk heb je met de helft al genoeg om je bad te doen kleuren en geuren. Als je duurzaam te werk wilt gaan kan je het ook in twee breken. Hier vind je een goede tutorial.

Big Blue

Hierboven zie je de ‘Big Blue’. Op de website van Lush beschrijven ze de bal als volgt:

Big Blue is een verfrissende, blauwe oceaan in je eigen badkamer. Compleet met reinigend zeewier om je huid zacht te houden. Citroen- en lavendelolie helpen je geest kalmeren.

Ik vond het een zeer leuke bal en voelde me een zeemeermin tussen het zeewier. Het wit dat je ziet is zeezout en het zwarte erin is de zeewier. Het water kleurt heel mooi appelblauwzeegroen zoals het zeewater in Frankrijk. Niet vuilgroen zoals de zee hier in België dus. Toen ik uit het bad kwam voelde mijn huid superzacht aan en liet het subtiel een geurtje achter.

Waarom je deze zou gebruiken? Waarom denk je! Sex Bomb zit vol essentiële oliën die al eeuwen gebruikt worden als lustopwekkers: jasmijn en ylang ylang.

Deze bruisbal vond ik heel leuk en deze rook net iets straffer dan de vorige. Na het baden rook mijn badkamer zo lekker! Mijn huid voelde gevoed en was superzacht. Deze liet ook een subtiel geurtje achter. Het zou lustopwekkend werken maar ik heb daar geen last van gehad dus je kan hem gerust in je eentje gebruiken! Het bad werd echt heel mooi roze en na het opbruisen bleef er een klein roosje drijven in het bad.

Roos water

Hierboven zie je hoe mooi het bad kleurt met deze bal. Ik voelde me een echt prinsesje. De kleur liet ook geen vlekken achter in het bad. Waar ik heel blij mee was want mijn mama zou er niet mee kunnen lachen!

Ik vind de ballen persoonlijk wat duur voor wat ze zijn, maar als je niet veel een bad neemt mag het wel eens. Volgende keer ga ik ze toch maar eens in twee breken, want ik denk dat je met een halve bal meer dan genoeg hebt.

Ik kijk al uit naar nieuwe badbruisballen in hun assortiment!

Wat is jullie favoriete badbruisbal?

X-jes Wendy

Share:
Wendy
Written by Wendy
30 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be