shades of blue

Hierbij de start van een nieuwe reeks. In deze blogpost zal ik mijn beauty-favorieten gesorteerd per kleur delen. Neen, het is inderdaad niet de meest voor de hand liggende onderverdeling zoals lichaams-, hand- en voetverzorging maar het oog wil soms ook wat.  Ik moet eerlijk toegeven dat de post al even klaar staat, het zijn dus eigenlijk mijn (blauwe) beauty favorieten van 2017.

Redken – Clean Maniac – 250 ml + 300 ml

Ik sprak al eerder over de micellaire shampoo en conditioner van Redken. Ik vind de producten persoonlijk ideaal voor als ik regelmatig  sport in de week.

Cîme – Universal balm – 50 ml – € 15,50

Deze verzachtende en herstellende balsem is het ideale middeltje om mee te nemen op reis. Aangezien het goed is voor geïrriteerde huid, vermoeide spieren, stijve gewrichten, bij kloven, schrammen, insectenbeten, blauwe plekken of vermoeide voeten. Met andere woorden is het een echt wondermiddeltje dat niet mag ontbreken in je koffer.

Kruidvat

Kruidvat – Spa Secrets – Wisdom of India – € 2,99 tot 4,99

Spa Secrets is een erg betaalbaar huismerk van Kruidvat. De verschillende lijnen staan voor authentieke badrituelen van over de hele wereld. Ze zorgen voor een echt spa en welness gevoel in je eigen badkamer! Daarnaast ziet de verpakking er ontzettend leuk uit.

Barnangen

Caring Shower Cream & Body Lotion – 400ml – € 7,99

Barnängen is een beautylabel uit Zweden, een land gekend voor een gebalanceerde levensstijl,
authentieke materialen en natuurlijke schoonheid. De formules zijn niet alleen van een unieke, hemelse geur maar ook van goede, beschermende eigenschappen die uitdroging tegengaan. De producten zijn uitsluitend verkrijgbaar bij Delhaize (ook via webshop) en Di in België.

bumble and bumble

Bumble and Bumble – Surf Infusion – 100 ml – € 29,90

De zout-in-olie spray tovert je haar om naar echte strandlokken doordat het een combinatie bevat van tropische oliën en zeezout voor een zacht en nonchalant strandkapsel met glans. 

Glacier Breeze Shower & Bath Gel – 400ml – € 5,99

 

Sisley

Sisley – White ginger contouring oil for legs – 150 ml – € 130

Het flesje is intussen al leeg want deze doeltreffende olie ruikt niet alleen lekker maar gaf mijn benen meer tonus. Ikzelf gebruikte het steeds na het douchen op sommige delen van mijn benen.

All Over Rescue Body Balm – 200ml – € 7,99

Babor Ampoule Concentrates – hydration – € 19,90

De Hydra Plus  fluid is de dorstlesser voor de huid en zorgt ervoor dat de droogterimpeltjes kunnen worden verminderd. Het complex met hyaluronzuur en een plantaardige moisturizer zit in een glazen capsule. Ik liet het mijn mama testen en dit zijn haar bevindigen:

  • Je kunt er rijkelijk je gezicht, hals en decolleté mee insmeren.
  • Het ruikt zeer goed.
  • Je voelt meteen het verschil: voedend, zacht gevoel.
  • Geen trekkerig gevoel.

 

 


Zouden jullie graag een gelijkaardige blogpost zien verschijnen in de toekomst maar met een andere kleur?

 

♥ Louise

Share:
Louise
Written by Louise
Veel leesplezier op onze blog! Liefs, Louise