De rijk gekleurde blaadjes, sjaals en de gure wind zijn een feit, kortom: de griezelig koude herfst is een feit. Maar niemand die zei dat we dat zalige zomergevoel niet mogen herbeleven! Tijdens de oona beauty press day ontdekten we Spa Secrets, een huismerk van Kruidvat. Spa Secrets Kruidvat

Spa Secrets heeft vier geuren: Traditions of Japan, Treasures of Morocco, Miracles of Bali en het nieuwste geurtje Magic of Brazil. Ik testte de laatste twee geurtjes uit. Omdat Indonesië altijd een speciaal plaatsje krijgt in mijn hart was ik dus razend benieuwd om Miracles of Bali te ontdekken. Ik kreeg de shower foam mee en een body cream. Van de Braziliaanse lijn testte ik de body oil-in-cream.

Spa Secrets shower foam

 

De shower foam koop je in Kruidvat voor 3,99 euro, wat heel erg meevalt als je weet dat die van Rituals 8 euro kosten. De gel verandert meteen in schuim, voelt prettig aan wanneer je het insmeert en hydrateert heel goed. Het kokosnootwater en de frangipani zijn een hemelse combinatie, maar die komt meer tot zijn recht in de body cream. De body cream ruikt namelijk iets natuurlijker. Waar ik zo van hou bij deze producten is het design. Huismerken zien er meestal basic en cheap uit, maar deze producten voelen luxueuzer aan en zijn een plaatje in je badkamer.

 

Miracles of Bali Body cream

 

De body cream kost 3 euro en de verpakking alleen al geeft je al dat intens warme zomergevoel. Het is een stevige crème en neigt naar een body butter textuur. Voor mensen, zoals mij, met een droge huid is dit een topper! De crème ruikt ook heerlijk en doet me een beetje denken aan de geur van after-sun crème. Zomer in je badkamer? Check!

 

Spa secrets Kruidvat magic of Brazil

 

The magic of Brazil is de jongste telg onder hun geurtjes en wordt gekenmerkt door de vrolijke fuchsia kleur. Op de foto zie je een klein potje, maar voor een normale pot (250ml) in de winkel betaal je 4,99 euro. Dat is duurder dan de gewone body cream, omdat de basis bestaat uit sheabutter en beschermende oliën. Daarnaast bevat het ook maracuja en de Acaïbes, waardoor ook deze hemels geurt. Deze lichte crème laat je huid rijk gevoed achter en smeert makkelijk uit. Zelf heb ik liever de meer romige versie van Miracles of Bali, maar deze trekt wel sneller in.

 

Gebruikten jullie al een product van Spa Secrets? Welk geurtje is jullie favoriet?

 

Xje,

Wendy

 

Save

Save

Save

Save

Save

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be