The Kiss lipscrub, Lush

Gisteren was het Valentijn en werd er heel wat gekust. Kussen doen we het liefst met zachte lippen. Om mijn lippen extra zacht en velletjesvrij te maken, scrub ik ze af en toe. Tip: doe dit voor je je lippenstift aanbrengt! Dat maakt het egaler.

Mijn zusje kweekte onlangs een Lush verslaving. Ze bestelt veel dingen online, maar hierdoor ruik en voel je niet hoe het product is. The Kiss lipscrub was uiteindelijk niet haar ding, waardoor ze het aan mij schonk 😀 Hieronder reviewde ik deze pretty in pink lipscrub.

The Kiss lipscrub, Lush

Deze lipscrub hoort bij de Valentijncollectie. Het komt in een schattig klein potje van 25g en kostte 9,45 euro. Zelf vind ik het een beetje te veel geld voor zo’n potje, maar tegen giften zeg ik natuurlijk geen nee. Ik denk ook dat je het makkelijk zelf kan maken met honing en suiker. Maar even eerlijk, wanneer zou ik daar tijd en zin voor vinden… Op de website vind je deze omschrijving:

Om je lippen kissproof te maken voor Valentijn, scrubben echte bubblegumlovers en suikerelfjes ze eerst met The Kiss lipscrub.
Zelfs een pruillip wordt gelukkig van deze heerlijke zoete scrub, die de perfecte set vormt met The Kiss lipgloss. Zal het komen door de suiker, het zeezout of de vele eetbare rode hartjes?

Het geurtje is echt heerlijk en ruikt naar snoep. Jummie. Het ziet er ook snoeperig uit, zo met dat bubblegumroze en de rode eetbare hartjes. Wat ik ook geweldig vind is het zinnetje op de verpakking: ‘wie zoet is krijgt lekkers’. Het zijn de kleine dingen die het doen!

The Kiss lipscrub, Lush

Zoals je hierboven ziet zijn de korrels niet te grof en perfect voor de lippen. Het scrubt goed, maakt mijn lippen zacht en de velletjes zijn weg. Er staat op dat je het suikergoedje mag aflikken en dat heb ik ook gedaan. Helaas, het goedje smaakt niet zo lekker als het eruitziet ;( Voor mij is het zout iets te erg aanwezig waardoor ik het niet lekker vind.

The Kiss Lipscrub, Lush

Zijn jullie fan van de lipscrubs van Lush? Welke is jouw favo?

Xje,

Wendy

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be