Ik ben helemaal fan van de no make-up look. Je natuurlijke schoonheid letterlijk in de verf zetten noem ik dat! Onlangs ging ik even piepen bij ICI Paris XL in Gent voor een concealer van Urban Decay. De buit was een color corrector én een concealer. Ik ga eerlijk zijn, ik geloofde nooit echt in color correctors. Je smeert een groen goedje op je gezicht en al je onvolmaaktheden verdwijnen? Maar ik moet mijn mening herzien, als je de juiste tint vindt is het pure magie in een potje!

Ik ging naar huis met de pink variant en mijn mama die een iets donkerdere huid heeft, koos voor peach. Ok, we kozen er niet echt voor. De dame aan de Urban Decay stand raadde het aan en wij gingen akkoord.

Naked Skin Color Correcting Fluid

colourcorrectorbefore

Dit is voor de roze Naked Skin Color Correcting Fluid. Zoals je ziet is mijn huid rood en heb ik last van donkere cirkels onder mijn ogen. Puur natuur en niets mis mee, maar ik zie er graag iets… levendiger uit.

 

colourcorrectorafter

Dit is na het aanbrengen van de Urban Decay color corrector. Zie je het verschil? I do! Ik bracht het roze goedje aan onder mijn ogen, de zijkanten van mijn neus, op mijn kin en met een restje deed ik ook mijn oogleden. De corrector heeft een klein borsteltje waarmee je gemakkelijk kleine hoeveelheden aanbrengt. Daarna dop ik mijn beauty blender zachtjes op de plekjes om het product te verspreiden. Wat mascara erbij en ik ben klaar om de deur uit te gaan.

Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer

voor-en-na-concealer

Maar ik had het ook over een concealer, weet je nog? Als ik er extra fabulous wil uitzien, kies ik voor de Urban Decay Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer in tint Fair/Neutral (amai, wat een naam).

 

Review

Ook mijn mama is erg tevreden van haar color correcting fluid in tint peach. Ik kan zeggen dat ik aangenaam verrast ben door de color corrector, het voelt licht aan, ziet er compleet naturel uit en je bent er snel de deur mee uit. De concealer voelt iets zwaarder aan op mijn huid maar doet zijn werk perfect. Meestal draag ik enkel concealer als ik een lange dag voor de boeg heb, ga dansen of een ongewenste entiteit op mijn gezicht verschijnt.

master_nakedcolorcorrecting

Welk kleur de juiste is voor jou kan ik niet zeggen. Daarvoor roep je best de hulp in van een experte zoals de Urban Decay dames. Maar als je huid op de mijne lijkt, ben je goed af met tint pink!

Veel liefs

Flo

 

Share:
Flo
Written by Flo
Hi! Ik ben Flo, une petite Gantoise die behoorlijk veel passies heeft. Noem mij een beauty geek, & Other Stories addict, gamer en blogger. I love all of it!