Aan make-up besteed ik niet graag veel geld, maar ik compenseer dat door te investeren in een goede basis. Je hebt van Essence en andere goedkopere merken ook dagcrèmes, maar nu ik 22 ben geworden, wil ik mijn huid niet verwaarlozen. Ik zocht dus naar een dagcrème bij een kwalitatiever merk zoals The Body Shop. Daar vond ik er een leuke sorbetcrème die geschikt is voor alle huidtypes. Mijn huid is gecombineerd dus ik heb soms last van droge plekken, maar ook van vette plekken. De verkoopster raadde me de Vitamine E Aqua Boost dagcrème aan.

Vitamine E Aqua Boost Sorbet

 

Deze dagcrème kostte 19 euro. Zoveel zou ik er niet aan uitgeven, maar ik had een kortingsbon van 5 euro. Wanneer je een klantenkaart aanvraagt, krijg je voor je verjaardag een bon van 5 euro. Leuk cadeautje als je het mij vraagt!
Vitamine E Aqua Boost Sorbet

 

Ik vind het een zeer mooi potje. Vooral de bovenkant is extra leuk. Dit is de limited edition van de Vitamin E Aqua Sorbet, dus je hebt het potje ook nog altijd in de meer sobere versie. Deze koninklijke versie is er gekomen om het succes van het Brits product te vieren. En ik vier graag mee!

 

Vitamine E Aqua Boost Sorbet

 

Ik vind sorbets heel leuk qua textuur. Ze zijn makkelijker uit te smeren en niet zo vet als gewone crèmes. Vooral in de zomer is dat leuk omdat het je verfrist. Deze crème bevat 2 miljoen kleine bolletjes vocht waardoor het een vochtregulerende werking heeft. Na het aanbrengen, kan mijn huid wat plakkerig aanvoelen, best vervelend. Het is van korte duur, maar toch is dat even wennen. Ook spijtig dat het product siliconen bevat, want niet iedereen heeft een huid die daartegen bestand is. Ik vind dat de crème genoeg hydrateert en dat het mijn huid ook zacht maakt. Het matteert net genoeg, maakt mijn vette plekken niet vetter en droogt mijn voorhoofd niet uit.

Welke dagcrème raad jij aan? Wat is jouw mening over dit product?

Xjes Wendy

 

 

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be