Hey iedereen! Vandaag wil ik graag mijn ervaring met Zoeva make-up borstels delen met jullie! Enkele jaren geleden kocht ik kwasten in de Hema, ze waren goedkoop en deden wat ze moesten doen. Toch droomde ik al een tijdje van betere, duurdere kwasten zoals die van Sigma of Mac. Té duur naar mijn mening, ik had het geld er niet voor over en vond 100 euro voor een volledige set erg veel. Ik maak me graag op, maar niet heel spectaculair. Ik doe gewoon de “basics”. Toen ik hierover begon te zagen tegen Hanne (medeblogster en zalig persoon), zei ze “En Zoeva dan?”. Zoeva? Ik ging online en werd verliefd op het Duitse merk. Ze hadden mooie kwasten die niet heel duur waren en hadden net hun eerste Rose golden luxury set uitgebracht. Kwasten kopen online is toch wat eng vond ik, ik kon immers niet voelen of ze wel zacht waren en of de prijs-kwaliteit in orde was. Maar ik ging ervoor en nu een jaar later doe ik een review voor jullie!

 

overzichtbrushes2

Rose golden luxury set

 

Dit is de set die ik een jaar geleden kocht, de Rose golden luxury set die bestaat uit 8 kwasten en een zakje om ze in op te bergen. De set kostte 65 euro. Ik betaalde geen verzendkosten omdat ik ze op http://www.themakeupspot.nl/ kocht, maar je kan ze ook op de website van Zoeva zelf kopen. De prijs vind ik heel betaalbaar, ik gebruik de kwasten nu al een heel jaar dagelijks en ze zijn nauwelijks versleten. Topkwaliteit, dus want de kwasten van de Hema voelen als schuurpapier naast die van Zoeva.

 

Silk finish 102

Silk finish 102

 

Dit is mijn absolute favoriet! De silk finish, hij is bedoeld om foundation aan te brengen. Laat helemaal geen strepen achter en is gewoon een droom om te gebruiken!

 

gezichtskwasten

Powder brush /106 – Luxe sheer cheek /127 – face shape /110 – concealer buffer /142

 

Dit zijn de kwasten voor poeder, contouring, blush en concealer. Ik gebruik de dikke poederkwast (106) bijna dagelijks. De sheer cheek (127)  gebruik ik enkel als ik een beetje bronzer aanbreng, wat ik niet dagelijks doe. De face shape (110) kwast gebruik ik soms om een beetje te contouren met highlighter en liquid bronzer. Het kleinste kwastje,de concealer buffer (142) , dient (zoals de naam het zegt) om concealer op te brengen. Helaas heb ik soms wat last van puistjes en dan komt dit kwastje goed van pas! Ik hou van alle kwasten en zou geen enkele kunnen missen!

eyebrushes

(boven naar onder) Luxe soft definer / 227 – Luxe petit crease / 231 – Wing liner / 317

 

Deze kwastjes zijn voor de ogen, de soft definer (227) gebruik ik om m’n oogschaduw te blenden, niet om aan te brengen. Wat ik dan ook spijtig vond was dat er eigenlijk geen normaal oogschaduw borsteltje bijzat, hiervoor gebruik ik nog een oude hemakwast. Maar ik ben van plan om een apart kwastje te kopen hiervoor van Zoeva want ook de aparte kwasten kosten helemaal niet veel, kijk maar eens op de site!  De petit crease (231) gebruik ik voor smokey eyes of voor een iets “scherpere” meer defined look. De wing liner spreekt voor zich, dit is ook echt een topper. Heel dun en makkelijk om te gebruiken, zeker als je een sukkel zoals mezelf bent die altijd te dikke lijnen tekent..

 

100% aanrader

100% aanrader

 

Mijn verdict na een jaar gebruik : FANTASTISCH, ik raad ze iedereen aan die Mac of Sigma te duur vindt! De kwasten zijn betaalbaar, mooi en naar mijn mening krijg je meer dan waarvoor je betaalt. Ik ga in de toekomst zeker nog bij Zoeva kopen.

Hebben jullie een favoriet merk? Of ben je ook zo’n grote fan van Zoeva?

XX

Flo

 

Share:
Flo
Written by Flo
Hi! Ik ben Flo, une petite Gantoise die behoorlijk veel passies heeft. Noem mij een beauty geek, & Other Stories addict, gamer en blogger. I love all of it!