We kregen al enkele hittegolven over ons heen en ik hoop dat er nog enkele komen. Maar baden in hitte zorgt er ook voor dat een parfum vaak te zwaar is om overdag te dragen. Op reis spray ik liefst ook iets lichter op mijn huid om fris voor de dag te komen. Daarvoor zijn body mists echte redders in nood. Ik testte er vier uit van Body Fantasies.


Eerst het praktische: je vindt de geurtjes bij Di voor € 4,99. Zeker een leuke prijs voor een tof geurtje. Het is niet zo duur als parfum, waardoor het niet geeft dat je erop los sprayt. Ik nam er eentje mee op reis en gebruikte die elke dag. Ik vind het zeer leuk om te dragen en het geeft me een kwik gevoel, ook al zweet ik me te pletter. Heel lang blijft het niet hangen, maar ik vond dat niet zo erg. Het werkt vooral zeer verfrissend en is heel leuk als je net uit douche komt.

Ook de verpakking vind ik top voor een body mist. Het ligt goed in de hand en ziet er nog wel mooi uit voor een plastic flesje.

Vanilla

Dit geurtje kon mij het minst bekoren, maar dat komt misschien omdat ik liever vanille ruik in mijn dessert dan op mijn huid. Ik ruik bij deze alleen vanille en van de andere ingrediënten merkt mijn neus bijna niets op.

Ingrediënten
: Fiji appel, mandarijn, ananas, aardbei bloesem, meiklokjes bloesem, bloeiende jasmijn, vanille boon, vanille muskus, karamel

Pink Vanilla Kiss Fantasy

Deze is de meest zoete van de vier en is echt wel voor zoetebekjes. Het ruikt eigenlijk zoals je verwacht als je de verpakking ziet. Ik hou wel van zoetigheden, dus dit is me niet te zoet. Maar ik vind het wel een heel jonge geur en meer voor een jongere doelgroep.

Ingrediënten: pompelmoes, rabarber, kokosmelk, cyclame bloesem, pioen bloesem, roze vanille, Tahitiaanse vanille, sandelhout en karamel.

Twilight Mist

Afsluiten doe ik met mijn twee lievelingetjes! Deze vind ik eigenlijk meer een avondgeurtje. Het is een zeer vrouwelijke geur en heeft iets mysterieus. Het past eigenlijk perfect bij het flesje en de naam ‘Twilight Mist’. Deze vervliegt iets minder en is meer aanwezig dan de andere drie.

Ingrediënten: mandarijn, kokosnoot, pruim, magnolia bloesem, tijgerorchidee, viool bloesem, romige muskus, sandelhout en tonka boon

Pink Sweet Pea Fantasy

Dit is mijn ultieme favoriet van allemaal en nam ik dan ook mee op reis. Elke dag spoot ik hem op mijn huid eens ik uit de douche kwam. Deze heb ik zo graag omdat ie fris is, een zoete toets heeft maar toch vrouwelijk ruikt.

Ingrediënten: rode bessen, pompelmoes, guave, framboos, cyclame bloesem, meloen, passievrucht, muskus.

 

Wat vinden jullie van body mists? Of toch liever parfum?

 

Xje,
Wendy

Save

Save

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be