clinique

Hi to all you make-uplovers,

’s Morgens je make-up aanbrengen is één ding maar je moet, zoals jullie wellicht weten, het ’s avonds allemaal weer grondig van je gezicht wassen. Daarvoor laat ik jullie in deze blogpost  kennismaken met twee reinigingsproducten uit de “Take The Day Off” collectie van Clinique. Namelijk de Take The Day Off Make Up Remover en de Take The Day Off Cleansing Balm, het zijn naar mijn mening de perfecte producten om je make-up grondig te verwijderen zonder je huid uit te drogen.

clinique

 

Ondanks dat ik al een diploma schoonheidsverzorging op zak heb, moet ik eerlijk bekennen dat ik soms wel eens durf te zondigen. Niet op vlak van lekker eten maar door mijn make-up te verwijderen met goedkope doekjes. En dat wetende dat ze je huid uitdrogen en ‘stinken’ volgens mijn vriend. De reden? Ik had ’s avonds vaak niet veel zin om mijn huid goed te reinigen omdat het soms zoveel tijd in beslag nam en ik wou gewoon in mijn warme bed kruipen. Maar sinds ik de Take The Day Off producten in huis heb, blijven de doekjes onaangeraakt in de kast liggen. Want met deze efficiënte en milde manier om je huid te reinigen, heb ik geen enkele reden meer om lui te zijn. Het is echt een easy fix om je make-up te verwijderen en daarbovenop voelt je huid goed aan. Dus vanaf nu nooit meer met ongereinigde of trekkerige en droge huid in bed!

 

make-upface

Je huid reinigen is zo belangrijk!                                    Make-up artist Nikkie

 

De easy to use cleansers zijn goed om alle soorten make-up te verwijderen en alle huidtypes. Zelfs voor de gevoelige huidjes. Verder zijn beide producten geurloos en getest op allergieën.

Clinique

Take The Day Off Make Up Remover

FOR LIDS, LASHES & LIPS

Als je deze liquid cleanser wil gebruiken moet je eerst een schudden met het flesje om de emulsie te megen. Daarna moet je de dop induwen en er tegelijkertijd aan draaien. Het is een beetje vergelijkbaar met een kinderslot bij medicijnen…alleen krijg ik dit wel gemakkelijk open. Deze beveiliging zorgt ervoor dat je het flesje veilig kan meenemen, naar bijvoorbeeld je kot, zonder te vrezen dat het zou kunnen uitlopen. Verder neem je gewoon een watje waarom je wat product aanbrengt.
Een bijzonder pluspunt aan deze reiniger voor ogen en lippen is dat het zelfs waterproof mascara verwijderd !

Makeup remover for lids, lashes & lips: €20 – verkrijgbaar bij Ici Paris XL of online.

Take The Day Off Cleansing Balm

FOR EYES, FACE MAKE-UP & SUNSCREENS

Take The Day Off Cleansing Balm reinigt make-up op je ogen en gelaat. De vaste balsem transformeert al snel naar zijdezachte olie zodra je het aan je gezicht smeert. Wanneer je de cleaning balm wilt gebruiken, neem je wat product op met je vingertoppen en masseert het vervolgens over je huid. Daarna was je je gelaat gronding met water.
Naar mijn mening reinigt de cleaning balm heel grondig. Verder geeft het TTDO product geen vettig gevoel maar droogt tegelijkertijd mijn huid niet uit. Achteraf heb ik het gevoel dat ik met een nieuw huidje in bed kruip.

 Cleansing balm: €27,50 – verkrijgbaar bij Ici Paris XL of online.

 

Helemaal klaar om onder de wol te kruipen!

 

Ben je benieuwd naar de Take The Day Off producten van Clinique?
Laat zeker een berichtje achter in de comments!

 

Sweet dreams,

Louise ♥

 

Review  gemaakt in samenwerking met Clinique

Share:
Louise
Written by Louise
Veel leesplezier op onze blog! Liefs, Louise