Mijn dagcrème was op en ik wou graag eens een nieuwe uittesten, mijn oog viel op deze Hydra Match dagcrème van Garnier die ideaal zou zijn voor mijn gemengde huid. Op mijn voorhoofd heb ik last van droge huid, maar mijn neus is heel vettig en voor de rest heb ik een normale huid. Heel irritant dus bij het zoeken van de juiste gezichtscrème, maar deze dagcrème claimt de optimale dosis hydratatie te bezorgen en niet vet te zijn.

Garnier Dagcrème

De dagcrème kost 6,35 euro bij Kruidvat en het potje bevat 50 ml, de prijs is dus best een meevaller. Ook de verpakking ervan vind ik zeer mooi en hé, het oog wil ook wat. De crème zelf doet goed haar werk, maar is bij nader inzien niet geschikt voor mijn huid. Misschien heb ik net iets te veel voor de mooiste pot gekozen en niet voor de juiste. Voor iemand met een vettere huid zou dit een goede crème zijn, want hij matteert en gaat het glimmen tegen. Wanneer ik de crème gebruik matteert het mijn huid te hard waardoor ik er vaal uitzie.

 

Garnier

 

Het is een sorbet crème met groene thee extracten. De textuur maakt het heel makkelijk om uit te smeren. Het matte effect is voor mij een nadeel maar ik heb wel het gevoel dat hij de hele dag hydrateert en dat hij mijn huid verfrist.

Ik denk dat ik de volgende keer eens de variant ga nemen voor de normale tot gemengde huid (in plaats van deze, die voor de gemengde tot vette huid is). Ik ben benieuwd hoe dat zal uitdraaien, maar eerst deze opgebruiken.

 

Wat is jouw favoriete dagcrème?

Xjes Wendy

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be