Hi beauty !

In mijn blogpost over het 3-Step System van Clinique haalde ik al aan dat een goede huid gecreëerd wordt met kwaliteitsvolle gezichtsverzorgingproducten en het juiste gebruik ervan. Vandaag vertel ik jullie over mijn eigen skincare routine, meer specifiek over de verzorgingsproducten die ik gebruik om mijn gezicht mee in de watten te leggen.

 

Skincare routine

Hieronder zie je mijn skincare routine; alle producten die ik ’s morgens en ’s avonds gebruik om mijn gezicht, hals en decolleté mee te verzorgen.

Louise's skincare routine

Louise’s skincare routine

 

Ochtendroutine

Yves Rocher – Hydraterende Micellaire Reinigingslotion 2-in-1

Nadat ik mijn gezicht heb gewassen met koud water om wakker te worden, start ik mijn skincare routine met de hydraterende micellaire reinigingslotion van Yves Rocher. Zowel ’s avonds als ’s ochtends pomp ik een beetje product op een watje en wrijf ik ermee over mijn hele gezicht en ogen. Daarmee zijn alle onzuiverheden verwijderd en voelt mijn huid fris aan. Perfecte start van een verzorging dus.

De lotion is voor de normale tot gecombineerde huid.

verkrijgbaar bij Yves Rocher.

Yves Rocher - Hydraterende Micellaire Reinigingslotion 2-in-1

Yves Rocher – Hydraterende Micellaire Reinigingslotion 2-in-1

 

[Comfort Zone] – Hydramemory cream

In één van mijn Sharing Sunday’s sprak ik al over de producten van [Comfort Zone] en hun positief effect op mijn huid.

Normaal gebruik ik eerst nog het Hydramemory serum maar dat is momenteel op, daarom start ik meteen met mijn dagcrème. Daarvoor gebruik ik de 24 uur double hydrating cream. De naam spreekt voor zich want het is een rijke hydraterende crème waarmee mijn huid de hele dag soepel en zacht aanvoelt. Hij is heel geschikt voor een droge huid en voor tijdens de koude wintermaanden.

 

een potje van 60 ml kost € 57.

[Comfort Zone] - Hydramemory cream

[Comfort Zone] – Hydramemory cream

Clarins – Liquid Bronze Self Tanning

In de winter is mijn gezicht al snel vrij bleek van teint daarom gebruik ik, in plaats van een dikke laag make-up, liever af en toe wat zelfbuiner. Want we weten het allemaal: een bruiner teintje doet wonderen. De voordelen van de liquid bronze self tanning van Clarins zijn: Het komt heel natuurlijk over, en in tegenstelling tot veel andere zelfbruiners zorgt deze niet voor onzuiverheden. Als je het met mate gebruikt natuurlijk. Ik breng het maximum één keer in de week aan.

Na mijn dagcrème doe ik enkele druppels van dit product op een watje en wrijf ermee over mijn gezicht en decolleté. Probeer wel je wenkbrauwen en haarlijn te vermijden en je handen achteraf te wassen.

 

verkrijgbaar bij Ici Paris XL voor € 24,50.

Clarins - Liquid Bronze Self Tanning

Clarins – Liquid Bronze Self Tanning

 

Sisley – Double Tenseur

De Double Tenseur gel is een leuk extraatje om je gezicht eens goed mee te verwennen. Het product is namelijk multifunctioneel: instant en long-term. Het heeft een onmiddelijk liftend effect aan het huidoppervlak en werkt diepgaand verstevigend voor de huid.

Ik masseer de gel ’s morgens in over mijn dagelijkse verzorging van [Comfort Zone]. Het verbaast me telkens hoe gemakkelijk de gel opensmeert en intrekt. De Double Tenseur is eigenlijk te gebruiken vanaf 30 jaar daarom gebruik ik hem niet dagelijks. Mijn mama daarentegen… De Double Tenseur is haar bondgenoot en zij merkt dat de crème haar gelaatstrekken iedere ochtend weer aanspant voor een hele dag.

De frisse gel heeft aangename kruidige geur. Blijkbaar komt de natuurlijke geur van de etherische oliën van geranium, koriander, lavendel en litsea cubeba. Dat laatste moest ik ook even Googlen: een kleine tropische boom met geurige bladeren en bloemen.

een flesje van 30 ml kost € 137.

Sisley - Double Tenseur

Sisley – Double Tenseur

 

Sisley – Crème pour le Cou

Omdat de hals vaak onze leeftijd verraadt, wil je die kwetsbare huid niet over het hoofd zien en evengoed verzorgen als al de rest. Daarnaast zijn de halsspieren iets minder sterk als die van het gezicht en worden ze op de proef gesteld door een slechte houding. Ja, je kent het wel gebogen over je smartphone… Ik betrap me er alleszins vaak op en daarom kan een beetje gezichtscontouren helemaal geen kwaad. Gelukkig creëerde Sisley speciaal daarom deze crème die firms, refines en remodels. De Crème pour le Cou heeft een hemels lekkere geur, weer een heel andere geur dan de double tenseur. Ik zou het omschrijven als iets zachter en zoeter. Zoals je ziet op de foto is het product licht roze van kleur.

een potje kost € 128.

Sisley - Crème pour le Cou

Sisley – Crème pour le Cou

Ik besef heel goed dat de producten van Sisley iets prijziger zijn maar ik garandeer je het is het waard. Omdat ik de werking echt voel en het resultaat zo goed zie, gebruik ik de producten effectief iedere dag. Hierdoor vermindert de inhoud van de potjes helaas snel. Gelukkig, weet de mama al dat ik graag een nieuwe lading zou willen terugvinden onder de kerstboom.

 

Louise's skincare routine

 

Avondroutine

Yves Rocher – Hydrating micellar water 2 en 1

Zoals ik al eerder vermeldde, gebruik ik de frisse lotion van Yves Rocher zowel tijdens mijn ochtend- als avondroutine. ’s Avonds doe ik het vooral om make-upresten te verwijderen.

 

[Comfort Zone] – Renight oil

Night is the skin natural oxidation repairing time, boost it.

Zo omschrijft Comfort Zone avondverzorging en gelijk hebben ze. Veel mensen vergeten nachtverzorging. En ook ik moet toegeven dat ik e lange tijd geen belang aan hechtte. Maar het is weldegelijk belangrijk.

Ik start mijn avondroutine met de renight oil, dat is een voedende vitamine olie. Vanzelfsprekend voelt de olie vettig aan. Ik doe enkele druppels in mijn handpalm en smeer het zachtjes in op mijn gezicht en nek.

 

  is een potje van 30 ml kost € 52,50. Op de foto zie je een kleine versie die in de RENIGHT GOODNIGHT KIT zat.

[Comfort Zone] - Renight oil

[Comfort Zone] – Renight oil

[Comfort Zone] – Renight Cream

Renight cream is een zachte rijke nachtcrème met beschermende eigenschappen. Geschikt voor alle huidtypes maar in het bijzonder voor iemand met een droge, gestresseerde en vermoeide huid. Jullie kennen waarschijnlijk allemaal de superfood gojibessen wel. Nu, deze crème bevat daarvan een hoge concentratie en die zorgt voor een sterk beschermende werking en herstelt schade aan de huid terwijl jij vertoeft in dromenland.

 

 een potje van 60 ml kost € 75,00.

[Comfort Zone] - Renight Cream

[Comfort Zone] – Renight Cream

picmonkey-collage2

 

Welke producten gebruiken jullie als gezichtsverzorging?

 

♥ Louise

Share:
Louise
Written by Louise
Veel leesplezier op onze blog! Liefs, Louise