Kerastase Resistance

Life isn’t perfect but your hair can be. Lees verder om te weten hoe ?

Kérastase Resistance

Kérastace lanceerde onlangs de lijn Résistance Extentioniste. Deze haarverzorging is specifiek afgestemd op de behoeften van lang haar. Tijdens een persoonlijke diagnose bleek Resistance hét ritueel op maat te zijn voor Louise. Zij probeerde de producten vervolgens thuis uit.

Het verzorgingsgamma is namelijk ontwikkeld om het haar langer, sterker, meer weelderig te maken. Ze mikken zelfs op nieuwe lengten. Het is wel belangrijk om te weten dat de producten uitsluitend beschikbaar zijn in de kapsalons van Kérastase.

Kerastase Resistance

De shampoo en conditioner zijn heel aangenaam in gebruik. Het enige nadeel vind ik persoonlijk de verpakking. De draaiknoppen zijn in mijn ogen iets onhandiger in gebruik. De kleur van de verpakking is natuurlijk wel een pluspunt ?.

Kerastase ResistanceKerastase Resistance

Sérum Extentioniste (€46,20) is voor de hoofdhuid en haarvezel. Het is aangewezen om het één of twee keer per week te gebruiken. En dat deed Louise ook. Ze bracht twee of drie volledige pipetten op de hoofdhuid aan. Meestal gebeurde dit na de Bain en de Fondant, met andere woorden op vochtig haar. Het is echter ook mogelijk om het op droog haar aan te brengen. Vervolgens wreef ze (met draaiende beweging) het serum met de vingertoppen in de hoofdhuid om het zo te laten indringen. Op die manier werd de hoofdhuid geactiveerd. Je kunt ook trage, gerichte bewegingen uitvoeren om eerder ontspannend te werken maar stevige, krachtige bewegingen helpen wel om de energie te bevorderen.

Kerastase Resistance

Samenvattend was Louise’s ervaring bijzonder positief. Haar lokken zijn opvallend lang en glanzend. Kortom zal ze de producten in de toekomst zeker blijven gebruiken.

 


Extentioniste behandeling

Louise testte de lijn thuis en Wendy stelde de behandeling buitenshuis op de proef. Dat deed ze bij Les Ciseaux in Melle, niet ver van Gent dus! Al bij aankomst werd ze warm onthaald en kreeg ze een uitleg over wat de behandeling precies is. Zij onthield vooral dat Extentioniste van Kérastase ervoor zorgt dat je je haarpuntjes niet meer elke maand moet bijknippen, maar het wel langer wordt. Het gamma combineert de activering van de hoofdhuid en de versterking van de haarstructuur en het haaroppervlak. Langer haar zonder te knippen, sounds great!

Kerastase kuur

Na de uitleg over de behandeling mocht ik plaats nemen in de waskamer afgesloten van al de rest. Er speelde relaxerende muziek op de achtergrond en je nam plaats in massagestoelen. Wat wilt een vrouw nog meer tijdens deugddoende hoofdmassage? Mijn haren werden gewassen en tot in de puntjes verzorgd met Kérastase producten.

Na de wasbeurt werd er ook nog een serum op mijn haarlokken gewreven, terwijl ik genoot van een heerlijk dampende thee. Uiteindelijk werd mijn haar ook nog mooi gebrusht. En dan bedoel ik wel echt mooi want er zijn vele kappers die je haar brushen en ervoor zorgen dat je haar eruitziet alsof het recht uit de jaren ’90 komt.

Na afloop was mijn haar zachter dan ooit, glansde het prachtig en was ikzelf zo zen! In alle eerlijkheid; de producten van Kérastase verdienen zeker een plaatsje in mijn badkamer en ik laat me met plezier zeker nog eens verwennen bij Les Ciseaux!

Les Ciseaux Melle

 

Heb jij lang haar?

 

♥ Louise & Wendy

Share: