De Parijse haarkleuren, een echte fundamentele trend bij vrouwen. L’Oreal Professionnel speelt in op de kleuringstrend met de ‘Parisian Nudes’ – kleuring. Ik wou graag de ‘Color me French’, een techniek op basis van koude tinten, testen en ging daarom op bezoek bij het kapsalon ‘Hair We Go’.

Hi, long time no see! Ja, ik moet het toegeven: het werkleven combineren met bloggen, het is moeilijk. Maar hier ben ik weer. Het is intussen al een tijdje geleden maar ik ging op bezoek bij het kapsalon ‘Hair We Go’ in Sint-Niklaas om de techniek ‘Color me French’ te testen.

 

VOOR

Hieronder zie je mijn behandeling. Ik had natuurlijk haar met een gebrek aan levendigheid. Daarom wou ik graag wat meer identiteit en indruk van diepte aan de aanzetten en beweging op de punten. Maar het moeilijke van deze opdracht was: ik wou ook weinig onderhoud.

Ze lieten mij in het Salon ‘Hair We Go’ in boeken aanduiden wat ik heel mooi vond. Op basis daarvan maakte de kapster een keuze qua kleur uit een palet van uiterst koele tinten.
De nieuwe professionele techniek met astinten bestaat uit een combinatie van tinten die de lichte en donkere weerschijn van een natuurlijke kleur nabootsen.

Vervolgens gingen ze aan de slag met de“Parisian Nudes”-kleuring.

Mijn eerste bevinding? Het is draagbaar. Wetende dat ik op vlak van haar heel moeilijk en saai ben, was dit echt een elegante optie. Verder was het een natuurlijk effect doordat ze mijn punten natuurlijk hebben gelaten en bovenaan een donkerdere kleur gebruikte. Het resultaat was een natuurlijke en subtiele ombré.

Bekijk mijn IG-video hier: https://www.instagram.com/tv/BvuIoNMHy9y/?utm_source=ig_web_options_share_sheet

Wil je echt goede haarverzorging? Gebruik dan Kérastase. Ik zweer erbij want ik voel veel verschil.

NA


Wat vinden jullie?

 

♥ Louise

Share:
Louise
Written by Louise
Veel leesplezier op onze blog! Liefs, Louise