Hi all!

Misschien heb je het al gespot of nog niet maar ja, mijn haar heeft sinds kort een gezonde, mooie glans. Dat is allemaal te danken aan de nieuwe lijn van Schwarzkopf. Dus hoog tijd dat ik mijn nieuwe shampoos en conditioners met jullie deel.

 

Ontmoet The Nature Moments van Schwarzkopf. De lijn is echt wel heel fijn want het gamma bevat extracten van 100% natuurlijke oorsprong.

 

Schwarzkopf Nature Moments

 

Het allereerste wat mij opviel aan deze lijn van Schwarzkopf was de verpakking en het uitgebreid aanbod aan verschillende geurtjes. Maar met een fijne geur en toffe verpakking is ons hart nog maar half gewonnen. Ik kijk ook altijd of het product siliconen bevat want dat legt een laagje op je haar en hoofdhuid waardoor het op lange termijn niet meer natuurlijk kan ademen. Gelukkig bevat de nieuwe lijn geen siliconen of kunstmatige kleurstoffen. Helaas is het geen sulfaatvrij gamma. Daarnaast is Schwarzkopf Nature Moments het allereerste haarverzorgingsmerk met de unieke dermo certificering

 

Schwarzkopf Nature Moments

 

Er zijn dus 5 verschillende lijnen te koop, elk met verschillende ingrediënten voor verschillende haartypes. Hieronder de verschillende shampoos en conditioners op een rijtje:

 

Shampoo:

Provence Herbs & Lavender: Deze shampoo reinigt normaal haar. Ik had dan ook na mijn douche het gevoel dat mijn haar heel proper aanvoelde in vergelijking met anders. Ondanks ik nooit in de winkel zou grijpen naar een lavendelgeur, kan ik het zeker wel appreciëren.

Raspberry & Sunflower Oil: Deze shampoo heeft een lekker zoete en zomerse geur. Helaas is het niet geschikt voor mijn haar aangezien ikzelf geen gekleurd haar heb.

Mediterranean Olive Oil & Aloe Vera: Deze groene fles wou ik meteen proberen want de formule van Middellandse Olijfolie en Aloë Vera verzorgt beschadigd en dof haar. Daarnaast geeft het nog een prachtige glans ook. ☺ De shampoo heeft geen uitgesproken geur maar dat is voor mij ook niet per se een must.

 

Shampoo & conditioner:

Moroccan Argan Oil & Macadamia Oil: Aangezien ik vrij droog en dik haar heb, grijp ik al snel naar producten met een essentiële olie. Deze lijn is dan ook mijn favoriet. Eerst en vooral voor de heerlijke geur. Ten tweede voor de herstellende en voedende eigenschappen van dit duo. Het doet mijn haar echt goed want het maakt mijn haar verrassend gemakkelijk doorkambaar en glad. Ik ben bijvoorbeeld gisteren na het douchen met nat haar gaan slapen en toen ik opstond had ik geen gefriseerd haar. Dit is een klein mirakel want normaalgezien sta ik op als een poedel. I’m not kidding!

Honey Elixir & Barbary Fig Oil: De fijne, zachtige honing(geur) maakt deze producten super leuk om te gebruiken. Typerend voor dit duo is dat het breekbaar haar beschermt dankzij het Honing Elixir en Barbarie Vijgenolie.

 

 

Schwarzkopf Nature Moments

 

Samenvattend zijn de shampoos en conditioners op de bovenste foto mijn favorieten. Maar overal is het hele gamma fijn in gebruik en zorgen ze voor zachte en soepele haren.

 

 Verkrijgbaar bij de supermarkt & drogisterij de shampoo voor €2,79 (250 ml) en de conditioner voor €2,69 (200 ml).

 


Onze voor- en nadelen op een rijtje:

voor ieder wat wils: met verschillende ingrediënten en voor verschillende haartypes

fijn in gebruik

 goed resultaat: zacht, soepel, minder pluis

leuke geurtjes

 de shampoos zijn allemaal pH-neutraal

 geen siliconen of kunstmatige kleurstoffen

dermo Certificering

 

slechts bij 2 geuren een bijhorende conditioner

de shampoo bevat 50 ml meer product dan de conditioner

de conditioners zijn niet pH-neutraal

geen sulfaatvrij gamma


Voor 5 hair hacks kan je terecht bij Flo. Lees haar blogpost hier.

 

Wil jij ook deze lijn eens testen voor prachtige, glanzende manen?

 

♥ Louise

Review gemaakt in samenwerking met Schwarzkopf

Share:
Louise
Written by Louise
Veel leesplezier op onze blog! Liefs, Louise