Misschien heb je het al gezien, ik ben een paar weken geleden voor ombré haar gegaan. Olé, wat was ik zo blij met het eindresultaat! Maar mijn haar was minder blij met die ontkleuring. Het ontkleurde deel werd echt heel droog en zag er allesbehalve gezond uit. Zo startte ik mijn zoektocht naar verzorgingsproducten om mijn haar terug gezonder te maken. Vandaag review ik voor jullie een van mijn ontdekkingen. Een reconstruerend serum met propolis speciaal voor de puntjes. Deze vondst wou ik jullie echt niet onthouden.

Garnier Ultra Doux

 

Dit serum vond ik in Kruidvat voor ongeveer 10 euro. Een beetje veel dacht ik eerst, maar blijkbaar zijn serums allemaal wat aan de duurdere kant. Ik gebruikte nooit eerder olieachtige serums dus ik wist niet goed wat ik kon verwachten. Ik kan jullie zeggen dat het zijn geld helemaal waard is!

 

Garnier Ultra Doux serum

 

De verpakking is geen show off material, maar het is wel een handig flesje. Het is makkelijk om te doseren en ligt goed in de hand. Gelukkig is de inhoud wél om over naar huis te schrijven. Ik gebruik dit serum op mijn puntjes en lengten als mijn haar heel droog aanvoelt. Het is echt een wonderproduct! Een keer duwen, in het haar ermee en je haar voelt in een wip veel zachter aan. Het ziet er direct veel gezonder uit en je krijgt er een heerlijk honinggeurtje bovenop. Onlangs vroeg mijn vriendje zelfs of ik nieuwe parfum had, zo lekker ruikt het dus.

 

Garnier Ultra Doux serum

 

Zoals ik al eerder zei is het een soort van olie. Dat was wel raar voor iemand die redelijk maagdelijk is op vlak van serums. Zo vettig, moet ik dat in mijn haar wrijven? Eenmaal in je haar oogt het helemaal niet vettig en het is gemakkelijk te verdelen over je haar. Je kunt het elke dag gebruiken en het gebeurt supersnel. Voor een luilak als mij, is dit een godsgeschenk. Voor iedereen die last heeft van droge uiteindes kan ik dit product aanraden. Nog nooit was ik zo enthousiast over een haarproduct.

 

Voor en na

Voor en na

 

Hieronder zie je mijn hele coupe toen ik nog maar juist van de kapster kwam. Ik ben van nature zwartharig dus naar blond gaan heeft mijn haar heel wat toegetakeld. Ik wil mijn ombré heel graag houden, maar ik hou ook van gezond haar. Ik ben dus supah happy dat ik dit serum vond.

 

 

Wat gebruiken jullie voor die onvermijdelijke kapotte puntjes? (Nee, een schaar telt niet)

 

Xje Wendy

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be