L’oréal Studio Line #TXT06 wave creating spray. Ja het is een hele mondvol, en het klinkt best cool. Helaas blijft het daarbij. Ik ben enorm teleurgesteld in dit product. Het was letterlijk 6 euro in de vuilbak.

lorealspray

 

De beschrijving leest : Creeërt onmiddelijk golven in glad haar voor een gezond ogend stijlvol resultaat dat onweerstaanbaar zacht aanvoelt. 

De gebruiksinstructies zijn :

1. Goed schudden voor gebruik

2. Breng aan op vochtig haar

3. Draai lokken haar rond je vinger en föhn het.

Ik heb van nature al wat golvend haar . Maar ik dacht : goh ik heb al wat golfjes dus deze spray zal ze iets meer “defined” maken en voor nog meer golfjes zorgen. Niet dus. Ik heb het product nu al driemaal gebruikt en het resultaat blijft pure irritatie.

 

ontevreden

 

Het resultaat? Geen golven. Mijn haar plakte enorm en voelde erg klam aan. Uit frustratie besloot ik het dan maar te kammen om het product te verdelen of er wat uit te halen. Dat maakte het alleen maar vettig. Nee dit product en ik zijn geen match. Ik geef het een 3/10. Omdat er nog altijd de mogelijkheid bestaat dat ik iets verkeerd doe.

 

Hebben jullie de TXT06 ooit geprobeerd? Waren jullie wel tevreden?

XX

Flo

Share:
Flo
Written by Flo
Hi! Ik ben Flo, une petite Gantoise die behoorlijk veel passies heeft. Noem mij een beauty geek, & Other Stories addict, gamer en blogger. I love all of it!