Beautiful and shiny hair, we do care! Onlangs kocht ik een unieke shampoo bij Di en vandaag vertel ik mijn bevindingen aan jullie!

sdp5

Wat is Secrets de Provence?

Secrets de Provence is een merk uit la douce France dat volledig natuurlijke solide zepen produceert. Van gewone zeep tot shampoo tot scheerzeep. Het bestaat allemaal. Dit merk is ideaal voor mensen met een gevoelige huid of voor zij die eens willen detoxen!

 

Wat vind ik ervan?

Ik was eerst een beetje sceptisch over deze shampoo. Waarom? Omdat dit een solide shampoo is. Dat is gewoon weird. Ik bedoel, hoe breng je dit in godsnaam aan op je haar? Let’s find out!sdp3

Tijd om het uit te proberen (Spannend!!!!). Hoe laat je die shampoo nu schuimen? Door gewoon je kruin te masseren met de shampoo. Na een tijdje komt er mooi schuimpje tevoorschijn en de rest is geschiedenis.

Na het wassen voelde mijn haar merkbaar ruwer aan dan bij mijn gewoonlijke shampoo van Aussi. Ook het doorkammen van mijn haar verliep moeizamer en ik kreeg de knopen er wat moeilijker uit. Dit is wellicht omdat er in deze shampoo geen chemische ingrediënten zitten die verzachtend werken. Omdat ik het effect van Secrets de Provence volledig wilde testen, bracht ik geen andere haarproducten aan. Horror, want normaal breng ik een sh*tload aan producten aan om mijn haar er (semi) flawless uit te laten zien.

 

Waarom raad ik deze shampoo aan?

Na het föhnen zag mijn haar er goed uit. Het glansde en was veerkrachtig! Ook ’s avonds lag het nog steeds perfect! Zou ik het elke dag gebruiken? Neen, want ik ben nogal gehecht geworden aan mijn Aussi shampoo. Maar het is ideaal tijdens een hair detox om de build-up tegen te gaan! De massage die de shampoo je kruin geeft, is ook wel awesome!

sdp4

Links: Tangle Teezer / Rechts: Secrets de Provence

 

Waar koop je het?

Bepaalde producten kun je kopen bij Di, maar het aanbod is er erg klein. Via Sebio kun je het volledige assortiment krijgen. De verzendingkost bedraagt 4 euro en je kunt het zelfs laten leveren via Bubblepost, hoera!

Bij Di kon je trouwens een doosje kopen om je zeepje in te bewaren, hiervoor betaal je 4,50 euro. Heel handig eigenlijk! Ga je op reis en wil je deze shampoo toch gebruiken? Goed nieuws, je kunt het ook in individuele poederzakjes krijgen!

sdp8

Chanceke, ik had eens mijn camera mee toen ik ging shoppen!

Probeerde jij al eens zo’n shampoo?

xxx Floriane

Share:
Floriane
Written by Floriane
Hoi! Ik ben Floriane. Ik ben een Ostendaise die haar hart verloor aan Gent, Londen en Disneyland Parijs. Ik leef op koffie, lekker eten, goed gezelschap en goede boeken.