Ik las ergens dat Rituals een nieuwe limited summer edition had dus het was tijd om de winkel eens een bezoekje te brengen. Ik had eerder al een douche foam gel gekocht en ben er echt helemaal dol op. Dat geurtje zit niet meer in de collectie, super jammer want het was echt om weg te dromen. Je kan je wel voorstellen hoe enthousiast ik was toen ik hoorde dat er een nieuwe geur was.

De nieuwe lijn heet Mandi Lulur en bij deze producten is de hoofdkleur wit gemengd met grijze en oranje letters.

Het verhaal achter Mandi Lulur

 

Hierboven lees je het mooie verhaal achter de lijn. Java ligt in Indonesië en laat het nu toevallig zijn dat ik ook van Indonesië ben. Dit was nog maar eens een goede reden om het product te kopen, want ja, zo breng ik mijn geboorteland een beetje in huis. Oh en by the way, ‘Mandi’ betekent ‘wassen’. Leuk dat ze ook kozen voor een Indonesische naam!

 

Mandi Lulur verpakking

 

Omdat het een speciale editie is, zit deze nog eens mooi verpakt. Voor mij mocht het flesje zelf ook in de perzikkleur zoals het doosje, dat zou me wat meer het zomergevoel geven, maar helaas. Voor deze shower foam betaalde ik 8 euro. Dit is redelijk veel, maar het ruikt zo hemels dat je dat al snel vergeet. En hey, soms mag je jezelf eens verwennen!

 

Rituals Mandi Lulur douche foam gel

 

De foam gel bevat rijstmelk en frangipani. Door deze combinatie ruikt de foam gel naar bloemetjes met een zoete toets, heel lekker dus! Normaal ben ik niet zo voor rijstgeuren omdat ik het eerder saai vind ruiken, maar deze combinatie kan mij wel bekoren. Wanneer ik dit ruik denk ik echt meteen aan de lente met al haar bloesems.

 

Detail

 

De douchegel komt eruit als gel, maar verandert na een paar seconden naar een luchtigere textuur. Als je het dan op je lichaam uitsmeert begint het heel hard te schuimen. Doordat het zo schuimt gebruik ik het ook tijdens het scheren. Het hydrateert daarvoor genoeg en het ruikt lekkerder dan echte scheergels.

Een geslaagde summer edition als je het mij vraagt!


Wat vind jij van deze summer edition? Wat gebruik jij om je te scheren?

Xjes Wendy

Share:
Troch
Written by Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be