De soldenperiode is ondertussen al even voorbij, maar toch deel ik graag met jullie mijn ervaring met deze producten die ik in de solden kocht. De eerste dag van de soldenperiode ben ik er al direct ingevlogen en op het einde van de dag had ik dan ook een flinke buit. Ik stapte ook & Other Stories binnen en man, het is daar echt heaven tijdens de solden. Al vanaf dag 1 waren er beautyproducten aan -50%. Ik werd verblind en greep naar alles dat goed rook om in mijn winkelmandje te gooien.

Verzorgingsproducten & Other Stories

 

Ik kocht er een scrub, een handzeep en een bodylotion. En alle drie ruiken ze zoooo heerlijk! Wat ook leuk is, is dat je 10% korting krijgt op je volgende product als je de lege potjes terug brengt!

Scrub & Other Stories Shinjuku BloomAls eerste review ik mijn favo product van de drie, de Shinjuku Bloom Body Scrub. Zo’n potje kost normaal 9 euro, maar ik heb het op de kop kunnen tikken voor 4,5 euro! Ik ben er aangenaam door verrast. Veel scrubs hebben te grote korrels, waardoor je soms krasjes maakt in je huid. Ofwel zijn de korrels te klein, waardoor het bijna niet meer scrubt. Deze scrub is juist perfect! Deze plakkerige sugarscrub ruikt daarbovenop echt heerlijk naar… ja inderdaad, bloesems na een regenbui. Oh, en het heeft de kleur roze. Wat wil je nog meer?

 

Handzeep Couture Carnival

 

In een vorige review over handcrème van & Other Stories heb je al kunnen lezen dat ik verzot ben op het geurtje Couture Carnival. Toen ik de handzeepversie zag staan in afslag moest ik die dus ab-so-luut hebben. Het was maar 2,5 euro, daarvoor kan je niet sukkelen!

 

Body lotion Sugar Crush

Het laatste product dat ik er kocht is de Sugar Crush Body Lotion. Ja, ook dit geurtje past weer perfect bij de beschrijving! Het is zeer zoet, het blijft een tijdje hangen op je huid en hydrateert goed. Ik kan me voorstellen dat niet iedereen fan zal zijn van deze lotion. Ik vind het heel handig dat het met een pompje is, veel hygiënischer en sneller in gebruik. Qua textuur is de lotion niet zo mijn ding want het duurt iets te lang voordat het intrekt. De soldenprijs hiervan was 4,5 euro.

Goed om te weten: de producten bevatten geen parabenen.

 

Welke beautyproducten van & Other Stories raad jij aan? Wat is jouw favoriete geurtje?

 

Xje Wendy

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be