Hi pretty

Ik ben hier met een zomerse review want de zomervakantie is zeker nog niet gedaan!  Er resten ons nog 2 weken van de maand augustus en de hele maand september. Al plannen?

Een hele tijd terug, tijdens mijn zoektocht naar kerstcadeautjes, wou ik mijzelf ook iets cadeau geven. Ik kocht een make-up palette van theBalm. Ik twijfelde tussen het palet Mr. Nude en Balm Voyage. Na enkele bezoekjes aan de winkel en een halfuur peinzend de winkel door te lopen, kocht ik uiteindelijk Balm Voyage.

Spijt? No way! Het leuke was dat het palet oorspronkelijk 40 euro kostte bij Di. Er was toevallig een promotie: 3 producten kopen van opgesomde merken en je kreeg korting. Dat liet ik niet liggen. Ik kocht enkele nagellakjes van een goedkoop merk en betaalde minder dan 40 euro.

Het cosmeticamerk heeft een ‘beauty in five minutes’ filosofie. Het palet is dan ook heel handig om snel een look mee te creëren en mee te nemen op reis. Het heet niet voor niks ‘Holiday Face Palette‘. Ook de spiegel aan de binnenkant van het palet ziet eruit als een paspoort. Met zijn 16 supergepigmenteerde oogschaduws en 3 lip- en cheek creams is het palet all you need.

Verder staat The Balm bekend om zijn leuke retro verpakkingen.

IMG_1037

En komaan hoe zalig is dit palet?

IMG_1045

IMG_1044

Ik gebruik de oogschaduwkleuren zowel droog als vochtig. Met een vochtige borstel werken, zorgt voor meer intensiteit van de kleur. Ik werk liefst met een penseeltje omdat het anders al snel slordig wordt. Mijn favoriete kleur is A1 vanwege zijn fijn metallic pigment voor de subtiele shimmer.

IMG_1043

De lip- en wangcreams zitten verborgen onder een extra luikje. Het zijn leuke volle kleuren.

 

Mijn favoriete look met het palette? De combinatie van C1, B1, D2, A1 en voor de avondlook C4.

Ik geef toe dat ik in mijn comfort zone ben gebleven met deze look. De reden? Het is een meer draagbare look die de meesten wel durven proberen. Te braaf? Het palette heeft zo’n variëteiten aan kleuren dat je gewoon zelf even moet experimenteren en je eigen look moet vinden. Want tijdens de zomer is het zeker wel toegelaten om spraakmakende make-uplooks te proberen die gezien mogen worden! En dan denk ik vooral aan het festival seizoen.

  • B1 aanbrengen op het hele ooglid. Hiervoor gebruikte ik nummer 5 van Jacks Beauty Line Brushes.
  • C1 gebruiken om het binnenste ooghoekjes met te accentueerde. Ik maakte mijn accent brush van Real Techniques vochtig.
  • C1 droog aanbrengen onder de wenkbrauw
  • D2  op het midden van het ooglid
  • A1 op het buitenste deel van het ooglid
  • A1 blenden me base shadow brush van Real Technique in arcadeboog

_MG_3890 _MG_3894

Meer weten over de borstels van Real Technique ? Lees dan mijn post.

_MG_3883

Wanna spice it up? Gebruik C4 in de arcadeboog om je look nog wat opvallender te maken.

_MG_3910

_MG_3922little

Ik raad ook aan om een waterproof mascara te gebruiken op vakantie. Je weet nooit wanneer je plots zin hebt een verfrissende duik. Ik gebruikte Givenchy Noir Couture die ik kocht bij ICI PARIS XL.

IMG_0619

Ik kocht het palet bij Di. Je kunt het ook via ASOS kopen voor € 49,29.

IMG_1041

Penseel: jacks beauty line brushes – Koffer: American Tourister

 

Hebben jullie producten van the Balm? 

 

xxx

Louise

Share:
Louise
Written by Louise
Veel leesplezier op onze blog! Liefs, Louise