Yes, it’s me again! Ik heb mijn soulmate gevonden! Allez, op vlak van van cosmetica dan toch. Ken jij BE Creative Make Up al?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Roodkapjewangetje

Voor school doe ik eigenlijk vrij weinig moeite, ik bedoel, who am I trying to impress? Maar in m’n vrije tijd vind ik het toch stiekem leuk om me op te maken.

Roodwangetje? Ja, ik ben er heel herkenbaar door. Ik voel me soms zoals een fluovestje. Het is een huidafwijking, waar ik je later meer over vertel, samen met mijn verzorgingsritueel! Anyway, een goeie foundation voor mijn ruwe, rode huid vinden, is geen makkie!

Zelf hou ik totaal niet van die meisjes die zichzelf transformeren in een totaal andere persoon. Een goede foundation tilt je huid trouwens naar een hoger niveau, in plaats van het te verbergen. Omdat ik van een natuurlijke look hou, review ik vandaag twee leuke producten van BE Creative Make Up. Dit topmerk is exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL en is bovendien heel betaalbaar! Hoera!

BECMU

 

Feather Finish Matte Foundation

Ik kocht deze liquid foundation in kleur 000. Dit is lichtste kleur. Het eerste wat me opviel, was dat deze foundation heel licht van textuur is. Ook op mijn huid had het meteen een heel natuurlijk effect en leek er geen maskertje op mijn huid te liggen. Ik had ook niet veel van het product nodig om een mooi resultaat te bekomen. Ik betaalde voor de foundation 15,95 euro.

Normaal gebruik ik ook nog concealer, maar deze foundation dekt eigenlijk zo goed, dat het mijn concealer bijna overbodig maakt. Voor een vette huid is een perfect product, aangezien het matterend werkt. Ik bracht deze foundation met een buffing brush van Real Techniques aan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Even vergelijken: Benefit Big Easy

Vroeger was dit The Holy Grail voor mij. Toen ik ‘m pas had, althans. Deze liquid-to-powder crème belooft balancerend te werken (wat handig is voor mijn gecombineerde huid), het is een foundation en zou imperfecties camoufleren. It’s a ‘no’ for me. De foundation oogde echt niet mooi op mijn huid, ik zag het poeder er van mijlenver op liggen, het corrigeerde geen imperfecties,… Voor Big Easy van Benefit Cosmetics betaal je maar liefst 40 euro. Ik heb mijn keuze voor BE Creative heel snel gemaakt!

 

Intense Lipstick

Mij kun je altijd plezier doen met een leuke roze lipstick. Ik vind dit veel frisser en jonger dan een klassieke rode lipstick. Rood is ook niet het beste idee in combinatie met mijn rode wangen. Ik koos kleurtje 020 Happy.

Toen ik de lipstick wilde betalen, bleek het in korting te zijn. Awesome, ik betaalde er 5 euro voor, terwijl het eigenlijk 12,95 euro kost! Ik breng deze matte lipstick het liefst met een penseeltje aan, doordat ik het dan nauwkeuriger en minder dik kan aanbrengen. Het droogt de lippen niet uit en blijft vrij lang zitten (natuurlijk moet je het wel bijwerken na het eten!).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Meer BE Creative Make Up? Louise testte al eens de leuke oogschaduw van dit topmerk!

 

Wat vind jij van BE Creative Make Up?

xxx Floriane

Share:
Floriane
Written by Floriane
Hoi! Ik ben Floriane. Ik ben een Ostendaise die haar hart verloor aan Gent, Londen en Disneyland Parijs. Ik leef op koffie, lekker eten, goed gezelschap en goede boeken.