In een vorige post kon je lezen dat ik verslaafd ben aan lippenstift. Hoe opvallender de lippen, hoe liever. Bij het zien van mijn stash lippenstift en nagellak kan je je misschien bedenken dat er een ware beauty-queen in mij schuilt. Maar puuuut, dat heb je fout. Ik ben een kluns als het op make-up aan komt. Precisiewerk dat te veel concentratie vraagt, is een no-go voor mij. Contouring, of hoe noemt dat andere waarbij je je eerst als een clown schminkt, baking (dé trend voor vrouwen met veel tijd), zotte smokey eyes, … Nope, allemaal geen kaas van gegeten. Mijn ochtendroutine bestaat uit: concealer voor op mijn wallen, mascara, lippenstift en blush. Ik mag dan wel geen make-upartiest zijn, als het op deze dingen aankomt, weet ik er wél wat van. Vandaag review ik voor jullie mijn nieuwe blush kwast en blush poeder.

Blush poeder NYC
601 Manhatan

Eerst review ik mijn geliefde BIG BOLD bronzing powder van NYC. Deze kocht ik in Kruidvat voor 3,99 euro. Doordat ik mijn vorige heb laten vallen, was ik genoodzaakt om een nieuwe te kopen. Ik koos hierbij om gewoon weer dezelfde te nemen, omdat ik er zo blij mee was. Eigenlijk is dit product een bronzer voor je hele gezicht en niet specifiek een blush. Maar ik hou er niet van mijn hele gezicht in te pakken met een laag make-up, dus gebruik ik het product alleen voor mijn wangen. Ik vind deze blush heel natuurlijk voor mijn huidskleur en het brengt leuk aan. Het blijft zitten en doet mijn gezicht meer stralen. Veel bronzers vind ik te veel shimmer hebben, maar hier zit net genoeg in. Nog een pluspunt is dat je veel product krijgt voor de prijs die je betaalt. Hij gaat bijna een jaar mee (als je hem niet laat vallen)!

Kwast Planet Parfum
Blush kwast Close

Door Flo haar jaloersmakende post over de prachtige kwasten van Zoeva, ben ik ineens ook op zoek gegaan naar een nieuwe kwast. Het was echt wel tijd om mijn superoude kwast die ik vond in mama’s rommel om te ruilen. Voor een keer had ik niet veel eisen. Hij moest zacht zijn, geen haren verliezen en er een beetje fancy uit zien. Zoals je hierboven kunt lezen, vond ik de mijne dus bij Planet Parfum. Dit is een kwast van hun eigen merk ‘Close’. Ik betaalde hiervoor 9,90 euro en ben er heel blij mee! Hij is suuuuuuperzacht en blush aanbrengen is zoveel leuker geworden! Qua design heb ik al mooiere gezien, maar ik vind wel dat het iets heeft met dat bamboo-effect.

Van welk merk komt jouw favo blush? Welke kwasten raad jij aan?

Xje Wendy

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be