Onlangs zag ik een hele mooie hoed in H&M in roestrood. Ik wou hem meenemen, maar bedacht me dat er online soms kortingen passeren. Daarom besloot ik de hoed toch te laten liggen en te kijken of er online deals waren. De dag erna checkte ik hun webshop en ja hoor: 10% korting op de hele bestelling. Daarbovenop waren er geen verzendkosten, hoera! Ik kon niet snel genoeg doorklikken naar de hoeden. Helaas, ze hadden mijn hoed online niet :(. Ik zocht troost bij de artikels in promotie. Daar koos ik dan maar een handtas in het gebroken wit. Maar ik nam ook een kijkje bij de lippenstiften. Misschien hadden ze toevallig dat ene paarse kleurtje dat ik al een tijdje zocht. Olé, ik zocht, ik vond en ik kocht een Cream lip colour! Mijn verdriet voor de hoed was al lang over…

 

H&M cream lip colour mauveine queen

 

Twee dagen later kwam er een grote groene doos toe, waar bovenstaand envelopje in stak. Het was netjes beschermd met bubbelplastiek waardoor mijn lippenstift onbeschadigd arriveerde. De lippenstift zelf zat ook nog eens in een mooie matte verpakking. Alle verpakkingen hebben ook een stickertje met de kleur erop.

 

Cream Lip colour H&M: Mauveine Queen

 

Normaal betaal je voor zo’n lippenstift 9,99 euro, maar door de korting van 10% was het dus een euro minder. Ik was al lang verliefd op het paarse kleurtje Heroine van MAC, maar 20 euro was me toch iets te veel. Dit kleurtje van H&M lijkt er heel goed op en kost ook veel minder! In een andere review las ik dat de kleurtjes niet echt overeenkwamen met het stickertje of de kleur op de website. Ik vind dat de kleuren wel goed overeenkomen, maar misschien is dat niet met alle kleuren zo.

 

H&M Cream Lip colour, Mauveine Queen

 

Ik vind de huls echt heel mooi. De kleurencombinatie maakt het geheel classy en het voelt niet cheap aan. Ook op de lippen voelt het niet aan als een goedkoop goedje. Het glijdt heel vlotjes over mijn lippen en het droogt ze ook niet uit. Als je niet eet of drinkt, blijft het er zeker twee uur goed op zitten. Verder vervaagt de lipkleur overal op je lippen. Je hebt dus niet te maken met een lelijk buitenrandje dat overblijft. Over de pigmentatie en de dekking ben ik ook heel tevreden. De eerste laag dekt direct heel goed en met het tweede laagje perfectioneer ik.

Ik heb de lippenstift online besteld, waardoor ik vooraf niet even kon swatchen. Ik ben dus heel blij dat het goed is uitgedraaid. Het is natuurlijk een kleurtje dat meteen in het oog springt en daarom waarschijnlijk niet iets voor lippenstiftmaagdjes. Maar voor lipstick addicts, zoals mezelf, vind ik dit een draagbare paarse tint.

 

Swatch H&M Cream lip colour Mauveine Queen

 

Heb jij ook een lippenstift van H&M? Welke kleur en ben je er blij mee?

 

Xje,

Wendy

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be