MAC x Zac Posen

Lipstick timeeeee! Herinner je je mijn Sharing Sunday nog waarin ik liet weten dat ik die lippenstift ab-so-luut wou hebben? Ja hoor, een van mijn beste vriendinnen, Caro, gaf mij een cadeaubon waarmee ik het kon halen en ik ben er zo blij mee! Voor deze lippenstift werkte MAC samen met designer Zac Posen en het resultaat is een plaatje!

MAC x Zac Posen

De lippenstift vind je in België alleen in de MAC-winkel van Hasselt en online. Het is een speciale editie en kost 21,50 euro, dus iets meer dan normaal. Het zit verpakt in een mooi doosje met reliëf en gouden letters, waardoor het meteen luxueus aanvoelt! I’m a sucker voor verpakkingen dus ik was verliefd.

MAC x Zac Posen


Ook in het doosje zit er een prachtige huls! Veel mooier dan de gewone editie met de saaie zwarte huls. De combinatie groen-grijs en goud vind ik zo mooi en het voelt stevig aan.

MAC x Zac Posen

Ik koos voor het kleurtje Darling Clementine, een oranje tint met rode ondertoon. Het is een opvallend kleurtje en gaat perfect samen met een gebruinde huidskleur. Het is een matte kleur en droogt mijn lippen niet uit, maar ik doe er wel atijd een laagje lippenbalsem onder. Ook fantastisch is de houdbaarheid! De lippenstift blijft echt zo lang goed zitten en zelfs na te drinken en wat kleins te eten is het niet direct nodig bij te stiften. Het vervaagt wel een beetje, maar niet in die mate dat het lelijk is.

MAC x Zac Posen

Hierboven zie je foto’s van hoe Darling Clementine eruitziet als je hem net aanbrengt. Het is een leuk zomers en speels kleurtje dat mooi staat bij een zwart kleedje voor speciale gelegenheden of ga voor simple but sexy met een jeansshortje en witte t-shirt. Mocht je deze lippenstift niet meer vinden, dan kan je ook kiezen voor het kleurtje Lady Danger wat bijna hetzelfde is.

Welke kleur heb jij van MAC?

Xje

Wendy

Save

Save

Save

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be