Hi beauties! De regen en de knisperende gekleurde blaadjes onder je voeten zijn een feit, dus ook tijd voor herfstkleuren. Geef een winterdipje geen kans en ga voor kleur op je lippen. Ideaal hiervoor is deze ‘Rouge-expert Click stick’ van By Terry.

 

By Terry lippenstift

Deze lippenstift koop je bij Ici Paris XL voor 29,50 euro. Toegegeven: goedkoop is het niet maar soms mag het wat meer zijn, niet? Ik kende het merk eerst niet, maar leerde het kennen op de Ici Paris XL press days.

By Terry lippenstiftby-terry-lippenstift-click

Het ongewone aan deze stift is het systeem en de vorm. Hierbij draai je niet om hem omhoog te krijgen, maar duw je aan de achterkant. Een klik zou genoeg hoeveelheid moeten zijn om je lippen helemaal in de verf te zetten. Wat ik zo zalig vind aan deze stift is de druppelvorm. Normaal heb je een lipliner -niet dat ik dat altijd doe, ahum- nodig om nauwkeurig de vorm van je lippen te volgen. Maar die druppelvormige top is alles wat je nodig hebt om je lippenstift nauwkeurig aan te brengen. Geen extra lipliner nodig dus!

by-terry-lippenstift-swatch

In totaal kun je kiezen uit maar liefst 25 tinten. Deze heet ‘Play plum’ en is dus een typisch herfstkleurtje. Plum tijdens koudere dagen blijft een topper, want: elegant en sexy. Ik ben echt in de wolken met dit kleurtje. Het is ook iets speelser en minder formeel dan rood. Perfect draagbaar overdag gecombineerd met basiskleuren en ’s avonds ben je ready to party met shiny gouden oogschaduw en een little black dress!

Deze lippenstift is heel erg gepigmenteerd en glijdt vlotjes over je lippen. Het droogt mijn lippen helemaal niet uit en blijft best lang zitten! Het overleeft makkelijk een paar kopjes koffie, wanneer je moet opwarmen tijdens frisse dagen.

By Terry lipstick

Probeerden jullie al een rouge-expert click stick van By Terry? Hoe vonden jullie die?

Gebruik #ShadesofGhent en laat ons jullie favo herfstkleuren zien!

 

Xje,

Wendy

 

Save

Save

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be