Geïnspireerd door Flo’s blogpost ging ik afgelopen zomer in Portugal voor de eerste keer naar Sephora. Ik zou er echt alles willen kopen, but I ain’t no rich bitch. Vandaag review ik voor jullie dus maar twee producten.

 

Sephora shoplog

 

Ik nam twee productjes mee uit make-up heaven, een lippenstift van Yves Saint Laurent en een universele lipliner van Sephora zelf. Ik had al op voorhand de website bekeken om hun producten te verkennen. Heel erg aan te raden als je in de winkel zelf niet wilt overwelmd zijn door de grote keuze. Ook handig is om op voorhand te bepalen wat je écht nodig hebt om niet als een gek tekeer te gaan als je er bent.

 

Sephora Universal Lipliner

 

Deze universele lipliner kostte 10 euro. Ik had al op meerdere blogs gelezen dat een lipliner wel een must is als je een fijne afwerking wilt. Maar ja, wel irritant om voor elk kleurtje dat je bezit een lipliner erbij te kopen.. Nope niet aan mij besteed dus ik maakte een klein vreugdesprongetje toen ik deze universele lipliner zag. Deze lipliner is eigenlijk om net buiten je lippen te gebruiken. Je brengt het aan net tegen de rand van je lippen. Raar, maar het dient dus om je lippenstift binnen de lijntjes te houden. Zodat het niet gaat uitlopen en op je huid terechtkomt rond je lippen. Je kunt er ook lippenstiftvlekjes mee uitwissen, handig toch?

Ik vind het een handig ding om die vlekjes uit te wissen. Ik merk dat het mijn lippenstift redelijk goed binnen de lijntjes houdt, maar toch niet helemaal. Na een avondje uitgaan, merk ik nog altijd dat mijn lippenstift een beetje is uitgelopen. Ik moet wel toegeven, het loopt minder uit dan zonder deze lipliner.

 

Yves Saint Laurent lippenstift

Yves Saint Laurent Rouge pur Couture 51 Corail urbain, pure colour satiny radiance

 

Als laatste kocht ik nog lippenstift van Yves Saint Laurent. Mijn allereerste designerlippenstift!! Zo blij dat ik dit koopje vond. Ik kocht het bij Sephora voor 20 euro i.p.v. 35 euro. SCORE. Alleen al de mooie verpakking overtuigde mij al om mijn zuur verdiende centjes af te geven. Het is werkelijk prachtig. En de kleur, wauw. Het is een leuk koraalroze en persoonlijk vind ik het meer iets voor de lente en zomer. Tot zover het design en de kleur, maar hoe voelt het aan? Ik vind het heel leuk om aan te brengen, het smeert makkelijk uit en is zelfs een beetje hydraterend. Qua dekking en houdbaarheid had ik wat meer verwacht aangezien het zo duur was. Maar ja, het classy design maakt veel goed en het heeft ook een lekker parfumgeurtje.

 

Swatch

 

Hebben jullie ook zo’n universele lipliner? Blij van?
Wat is jouw favo designerlippenstift?

 

Xje Wendy

 

Share:
Troch
Written by Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be