Flo en ik gingen een tijdje geleden naar de Ici Paris XL press day en ontdekten er zoveel prachtige merken! Eentje daarvan is Urban Decay, die je makkelijk via de webshop kunt kopen. Vandaag review ik voor jullie eentje uit het Vice Cream gamma 😉Urban Decay Vice

Dit is mijn eerste Urban Decay lippenstift en I love it! Deze heb je voor 19,50 euro bij Ici Paris XL, duur maar betaalbaar. Ik vind zelf ook dat je het snel merkt aan lippenstift of het al dan niet goedkoop was. Het smeert meestal beter, blijft langer mooi op je lippen en heeft meestal een meer fancy verpakking.

Urban Decay Vice Firebird
Ik kreeg het kleurtje Firebird en wat is het een prachtig kleurtje! Het moet ook lukken dat het een van mijn lievelingskleuren is, roze <3 De huls voelt stevig aan en ziet er best wel mooi uit met die metallic kleuren.

Urban Decay Vice Firebird

Zelf ben ik niet zo’n fan van het gotische lettertype, maar ik vind het altijd fancy als er ook iets gedrukt staat in de lippenstift zelf. Ik heb al heel veel tinten roos, maar deze is wat specialer. Het is een fuchsia kleurtje die precies paarse glinsters bevat, wat een leuk effect oplevert.

Urban Decay Vice Firebird

De pigmentering van de lippenstift is heel intens en smeert heel vlotjes over mijn lippen. Het droogt mijn lippen niet uit en blijft heel lang mooi zitten. Ik ben vooral fan van matte lippenstiften, maar deze creamy versie behoort nu ook tot mijn favo lipsticks! Het is een heel tof zomerkleurtje en gaat perfect bij een huid met een zomergloedje. Ik weet niet of het ook in de herfst of de winter over komt, dat zal ik dan nog eens moeten testen. Misschien wel, in combinatie met basic kleuren?

Urban Decay Vice Firebird

Hebben jullie ook al een Urban Decay Vice lippenstift uitgeprobeerd? Wat vinden jullie ervan?

P.S: Wil je graag op de hoogte blijven van al onze nieuwe posts? Schrijf je dan rechts in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Xje,

Wendy

Save

Save

Save

Save

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be