Yves Rocher lanceerde nog niet zo lang geleden ook een lijn met lippennen, de Glossy Lip Pen genaamd.  Ik vind zo’n pennetjes handig omdat je er nauwkeuriger mee kan werken, maar eigenlijk heb ik liever de klassieke vorm van lippenstift. Deze staan toch net iets mooier in mijn badkamer en hey, het oog wil ook wat! Ze hebben 6 kleurtjes waaruit je kan kiezen en kostten 13,90 euro per stuk. Ik kreeg er eentje gratis dankzij een bon die bij Flair zat. Bedankt Flair! In deze post review ik mijn nieuwe pennetje.

Glossy Lip Pen - Beige Nacré

 

Omdat ik nog geen bruine lippenstift had, koos ik voor de kleur Beige Nacré. Als je de dop eraf doet zie je inderdaad veel gloss en shimmer, en ook mijn lippen zagen er met de lippenstift erg glossy uit. Ik vind dat de pigmentatie wel beter kan, want ik moet er een paar keer overheen tot ik de kleur krijg hoe ik ze wil. Verder vind ik het meer neigen naar (gekleurde) lippenbalsem dan naar een lippenstift. Voor 13,90 euro had ik toch een meer dekkende lippenstift verwacht en ik zou het product daarom niet kopen mocht ik de bon niet hebben. Ook de dekking van de andere kleuren die ik probeerde in de winkel stelde me wat teleur.

 

Beige Nacré

Beige Nacré

 

Ik moet wel zeggen dat ik blij ben met het kleurtje dat ik gekozen heb. Vooral de metallic-achtige schijn vind ik mooi en de lippennen zijn echt heel verzorgend. Ze drogen mijn lippen niet uit, ruiken lekker en smeren makkelijk uit.

 

Heb jij er ook eentje? Wat vind jij van de Glossy Lip Pen?

 

Xje Wendy

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be