Shiseido

Hi beautylovers,
Ready to shine? Want vandaag deel ik met jullie mijn favoriete highlighter van het moment: Synchro Skin Illuminator van Shiseido

Shiseido

Waarom ben ik zo’n fan?

De Synchro Skin Illuminator ‘rose’ (of ‘rose gold’) zit standaard in mijn make-uptas. Het is intussen een dagelijkse gewoonte geworden om hem aan te brengen. De cream highlighter is namelijk ideaal om je cheekbones extra in de verf te zetten. De voornaamste reden waarom ik zo enthousiast ben over deze highlighter is dat het product perfect is voor elke look. Of je nu een full on highlighter wil of een subtiel glansje, de Shiseido Synchro Skin Illuminator heeft het allebei in huis.

Ik hou van een frisse en pure uitstraling. Met de Illuminator benadruk je de natuurlijke schoonheid van de huid met een subtiele egaliserende glans en een gezonde gloed. De crème geeft elke teint uitstraling en voorziet een doffe, vermoeide huid van een vleugje licht. Het is de perfecte natuurlijke finish. Je hebt nooit te veel en hij vangt het licht perfect op waardoor je huid meteen opleeft.

Shiseido

Wat meer over het product

De Synchro Skin Illuminator van Shiseido is een langhoudende revolutionaire illuminator op waterbasis. Het product is samengesteld met ‘Advanced Sensing Technology‘ die een dynamische synchronisatie met de conditie van je huid creëert voor een mooie look. De formule is op  geïnspireerd op huidverzorging en hydrateert de huid onmiddellijk om de natuurlijke gloed te verbeteren. Tot slot helpt ‘Mother of Thyme Extract’ om huidschade te voorkomen die wordt veroorzaakt door oxidatie.

Shiseido - Synchro Skin - Illuminator

Hoe breng ik het aan?

Deze Shiseido Synchro Skin Illuminators kan ten eerste gebruikt worden als primer door het te bovenop je favoriete gelaatsverzorging aan te brengen. Hij is subtiel en hierdoor kan je hem makkelijk op bouwen. Ten tweede kan je het ook mengen met je foundation voor een dewy finish. Ten derde kan de Illuminator ook op zichzelf gebruikt worden om gebieden op de huid te accentueren. Als je het plaatselijk wilt aanbrengen, kan je de crème best deppen boven het jukbeen, onder de wenkbrauw of op de cupidoboog.

ShiseidoNaast ‘Rose Gold’ is er ook nog ‘Pure Gold’. Ik gebruik vooral de eerste maar dat hangt af van mijn mood en de look die ik wil. De tube bevat 40 ml en kost momenteel bij Ici Paris XL  € 29,33 in plaats van € 34,30. Bij parfuma kost het product  € 34,50.

Shiseido - Synchro Skin Illuminator


De illuminator van Shiseido is een echt lichtstraaltje in mijn leven. Wat is jouw favoriete highlighter?

Nog meer beauty?

Liefs,

Louise

Share:
Louise
Written by Louise
Veel leesplezier op onze blog! Liefs, Louise