Een tijdje geleden zijn Wendy en Floriane naar de opening van & Other Stories geweest in Gent. Daar kochten ze allebei een handcrème. Ondertussen hebben ze een aantal andere bloggers van SOG ook verslaafd gemaakt aan deze crèmes.
In deze post vertellen wij, Layla, Wendy en Floriane, waarom we zo veel van deze handcrèmes houden en welke geurtjes wij het lekkerst vinden.

 

De nieuwste favoriete handcrème van Wendy is zonder twijfel Couture Carnival van & Other Stories. Voor 5 euro koop je een tube van 30ml. Niet helemaal low budget, maar absoluut waar voor zijn geld.

Zelfs Wendy, die het graag zo cheap mogelijk houdt, heeft allesbehalve spijt van haar aankoop. Bij veel handcrèmes voelen je handen snel klam aan, ze worden dan ook meer sweaty. Echt een heel irritant gevoel. Ook de geur blijft niet altijd even lang hangen. Bij deze handcrème is dat helemaal niet het geval! Het smeert goed open, hydrateert en maakt je handen zacht. Het enige minpuntje is misschien dat het dopje niet zo handig is om er weer op te draaien.

Couture Carnival is een heel lekkere fruitige geur, de beschrijving op de tube past eigenlijk perfect bij het geurtje! Het ruikt naar een heerlijke perzikcocktail op een zwoele zomeravond. Het is zo’n hemels geurtje dat je er aan zou blijven ruiken tot de geur vervliegt. Omdat de geur redelijk lang blijft hangen, merken mensen rondom jou het zelfs op.

 

Couture Carnival


Floriane en Layla zijn eerder verkocht aan de handlotions. Belleville Bakery, Floral Momento en Moroccan Mint probeerden ze al uit. Een handlotion kost 7 euro voor 250 ml. Veel geld? Volgens ons niet!

De handlotions bevatten dus heel wat inhoud, ze lijken wel eeuwig mee te gaan. De lotions zijn moeilijk met elkaar te vergelijken. Floral Memento is zoals de naam al zegt, heel bloemig qua geur, een perfecte lentegeur. Belleville Bakery ruikt heel erg zoet, misschien eerder een wintergeur.

 

Floral Memento & Belleville Bakery

 

En dan is er nog Moroccan Tea. De lotion ruikt inderdaad naar muntthee, maar dan extra fris. De geur geeft je meteen een zen-gevoeletje. Voor wie veel belang hecht aan goed gehydrateerde en zachte handen, zijn dit echt ideale lotions! Vooral voor droge handen voelt het product enorm aangenaam aan. Maar voor handen die van nature al wat zweterig of vettig zijn, is deze lotion misschien niet helemaal weggelegd.

 

Moroccan Tea

Moroccan Tea

Deze beauty producten van & Other Stories vinden wij echt om verliefd op te worden! Ook tof is dat ze de handcrème verpakken waardoor het een leuk cadeautje wordt voor jezelf!

Brachten jullie al een bezoekje aan & Other Stories in Gent? Wat is jullie favoriete geurtje?

Kusjes Wendy, Floriane & Layla

Share: