In de zomersolden kocht ik deze parfum van The Body Shop. Ik was weer eens gezwicht voor het mooie flesje en de lekkere geur. Ze hadden het parfum niet meer in de winkel, dus liet ik mijn foto’s ongebruikt en liet ik een review uit. Maar begin januari trakteerde ik mezelf op wat soldengenot en zag ik dit flesje in The Body Shop weer bij de afgeprijsde artikels. Hier is, uiteindelijk, mijn review over White musk libertine.

The Body Shop

Een mooi doosje moet je al niet verwachten. Ze geven het mee in een simpele, witte kartonnen verpakking. Mij niet gelaten, zo heb ik minder hartzeer omdat ik geen mooie verpakking moet weggooien. Ja, ik heb een grote voorliefde voor mooie verpakkingen. Zo ben ik ook heel snel gefascineerd door mooie pakjes onder een kerstboom.

 

The Body Shop

In tegenstelling tot het kleine doosje is de fles wel mooi! Het is een klein parfumflesje en past perfect in je handtas. Ik ben een die hard pinklover, dus de kleur kon zeker niet beter. Ik hou ervan dat het zo een dip dye effect heeft en mat is. Het is perfect in harmonie met mijn andere mooie flesjes. Niet alleen het flesje is om van te houden, maar ook het geurtje. Het is een frisse, vrouwelijke en bloemige geur. Ik draag het vooral overdag, omdat het zo fris is. Een minpuntje is wel dat het snel vervliegt en dat een keer spuiten niet genoeg is, tenzij je voor heel subtiel gaat. Maar geen nood, er bestaat ook een eau de parfum versie!

Op de website vind je deze uitleg:

Dit sensuele parfum heeft een basis van mysterieuze, dierproefvrije muskus met de zoete geur van Turks fruit, orchidee en slagroom.

  • Topnoten: Grapefruitbloesem, turks fruit, muskus
  • Hartnoten: Baby-orchidee, tiare-bloem, muskus
  • Basisnoten: Slagroom, amberachtig hout, muskus

 

The Body Shop, White Musk Libertine

Voor dit flesje betaalde ik 5 euro, dus het is echt wel waard om eens The Body Shop binnen te wandelen tijdens de soldenperiode!

Welk geurtje hebben jullie van The Body Shop?

Xje

Wendy

Share:
Wendy
Written by Wendy
Hi you! Ik ben Wendy, een ambitieuze twintiger met Indonesische roots waar ik heel trots op ben. Noem mij een eeuwige twijfelaar die veel lacht, ik vertoef het liefst in creatieve buien en hou van reizen. Ik ben verliefd op desserts, fashion, koffieschuim en mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be