Ik kon de verleiding niet weerstaan. Het rook zo lekker, zag er zo mooi uit en was bovendien flink afgeprijsd! Aanschouw mijn nieuwe parfum die ik kocht bij Planet Parfum, Si Lolita van Lolita Lempicka.

Verpakking Si Lolita van Lolita Lempicka

 

Het parfum kostte me 35,75 euro, maar was normaal gezien 71,50 euro. De helft van de prijs dus, kon ik echt niet laten liggen! Uit ervaring weet ik dat Lolita Lempicka een goed merk is op gebied van parfums. Een van mijn eerste parfums was van dit merk, namelijk ‘L by Lolita Lempicka’. Ik vond het echt jammer toen die aan zijn laatste druppels toe was.

 

Si Lolita van Lolita Lempicka

Si Lolita van Lolita Lempicka

 

Het design

Eerlijk, is het flesje niet om verliefd op te worden?! Ik vind het een prachtig flacon en ben er zeker van dat het mooi zal passen bij mijn andere parfums! Het past heel goed bij het dromerige en feeërieke merk Lolita Lempicka. Op de website van Lolita Lempicka vind je deze beschrijving:

Si Lolita, the scent of Hapiness with its four-heart clover.

Si Lolita embodies the carefree spririt of a liberated, sensual woman in a refined, baroque style.

A very Parisain creation inspired by both nature and couture.

So Wonderful, so Feminine, So Lolita…

Ik vind het een leuke beschrijving en perfect passen bij het geurtje. Het flesje is een klavertjevier die een geluksbrenger zou moeten zijn. Je ziet ook duidelijk de barokstijl in het flesje en daar ben ik fan van! Ik hou van het sierlijke sprookjesachtige ontwerp. Ware eye candy!

‘A liberated and sensual woman’, dit is inderdaad het type vrouw die bij dit parfum past. Laat het nu net lukken dat dat ook de vrouw is die ik wil zijn! Het sjaaltje vind ik ook een mooie meerwaarde, het nuanceert de vrouwelijke elegantie van een echte Parisienne.

 

Details Si Lolita

Details Si Lolita

 

Het geurtje

Het is een eau de parfum dus straffer dan eau de toilette. Twee keer spuiten is meer dan genoeg en ik vind dat het parfum lang blijft hangen. Het is een redelijk zwaar parfum en is niet voor iedereen weggelegd. Ik vind dat wel fijn, want zo voel je je wat unieker. Si Lolita is een oriëntaals geurtje perfect voor een vrouw die houdt van het mysterieuze. Ideaal om te dragen op een romantisch avondje uiteten met je lover, lijkt mij.

 

Kopnoten

Roze bessen, Bergamot en mandarijn

Hartnoten

Nagelbloem, Lathyrus, Heliotroop

Basisnoten

Elemi, Amber, Patchoeli en Tonkaboon

Zelf ben ik slecht in het herkennen van de ingrediënten dus zal  ik je niet kunnen zeggen wat je precies zal ruiken. Ik kan je wel zeggen dat het een spicy en volwassen parfum is. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en geniet ervan telkens als ik het ruik.

 

Wat vinden jullie van de parfums van Lolita Lempicka? Welke parfum ruik je zelf graag?

 

Xjes Wendy

 

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be