Louise en Flo gingen samen op pad. We deden even een tripje naar Parijs! Ok, niet helemaal. Maar zo voelde het wel. We mochten namelijk de heropening van het Gentse Cafe Theatre bijwonen. We gingen er samen ontbijten en waanden ons in Parijs. Meer weten?

 

Cafe Theatre bevindt zich in de Schouwburgstraat 5-7, 9000 in Gent. Dat is vlak aan de Kouter en naast de opera. Wat een locatie zeg! Maar Cafe Theatre is zeker geen nieuwkomer in het Gentse. Het restaurant, tearoom en cocktailbar is een vaste waarde.

 Cafe Theatre

Waarom komen ze nu in de spotlight? Er waait een nieuwe wind door het etablissement en de nieuwe eigenaars zien het groots! Ze slaan namelijk de handen in elkaar met Boulangerie Bloch. Twee vaste waarden in Gent, verenigd. Dat belooft vuurwerk!

Cafe Theatre

We kregen de gelegenheid om eens te proeven van dat vuurwerk en we kunnen je alvast verklappen dat de pistolets perfect gebakken waren. We krijgen al terug honger van het gedacht alleen al! Een pistolet met ham, een kleine portie granola en een overheerlijke café latte. We waanden ons twee Parisiennes die gezellig even ontbeten voor we terug aan het werk gingen. Dromen mag, he?Cafe TheatreCafe TheatreCafe Theatre

Vanaf nu kan je dus alle Bloch producten genieten in Cafe Theatre. Ga er lekker ontbijten of koop gewoon rechtstreeks aan de Bloch toonbank.

Hou je van een hartige lunch of ben je toch eerder een zoetekauw? Je vindt wat je zoekt!

Cafe TheatreCafe Theatre Cafe TheatreCafe TheatreCafe TheatreCafe Theatre

Cafe Theatre is geopend van maandag tot en met zaterdag, van 8u tot 18u. ’s Avonds kan je er nog steeds terecht voor heerlijke cocktails! Eigenlijk kan je dus een hele dag vertoeven op deze locatie. ☺Cafe TheatreCafe theatre


Wie houdt van het Parijse gevoel, zal zich zeker thuis voelen bij Cafe Theatre! Ga jij ook eens langs?

 

♥ Flo & Louise

Share: